Reklama

Reklama

Kumaré

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Dokumentární film o muži, který se vydává za moudrého indického guru a v Arizoně si kolem sebe vytváří skupinu následovníků. Na vrcholu popularity musí guru Kumaré  odhalit svým učedníkům nejen svou pravou identitu , ale také své nejvyšší učení. (Margerie)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Gedzby 

všechny recenze uživatele

Ten se do té své recese pěkně zamotal, když viděl, co pro ty lidi začal znamenat. Co prokázal?? Že spousta guru jsou šarlatáni a že je člověk nepotřebuje a současně, že lidé potřebují vůdce a bez "guru" to prostě nedají. Můj závěr: všechno čemu TY věříš a co pro TEBE funguje, je správné (pokud to neubližuje druhým). ()

Davered 

všechny recenze uživatele

Jak jednoduche je zmanipulovat lidi a vymyt mozky - staci narust vlasy, plnovous, a legitimne pusobici guru je na svete. Ackoliv tento "boratovsky" pusobici dokument misti zavani cynickou exploataci nekolika nesmirne naivnich Americanu, jeho prinos k interpretaci podstaty nabozenstvi stoji za to, stejne jako poselstvi o tom, ze uvnitr kazdeho cloveka se nachazi vetsi sila nez v jakemkoli religioznim symbolu ci doktrine. ()

Reklama

Reklama

Reklama