Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Do Argonu přijíždí na kontrolu Dyson – kdysi Tronův přítel, nyní důstojník Cluovy armády. Tron cvičí Becka ještě intenzivněji a následně ho posílá, aby Dysona chytil a přivedl do skrýše. Beck brzy pochopí, že Tronovi jde o víc než o revoluci. (Adasin)

Recenze (2)

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud nepočítám úvodní 2díl, tak se bezesporu jedná o the best minifilm v celé sérii. No, ono jich ani vícero není.:( Dyson je pěknej hajzl. A Tronova neústupnost je opravdu pochopitelná a ukazuje tuto postavu v novém (dosud netušeném) světle. Vzhledem k tomu, co mu Dyson udělal, se ani nelze diviti. Kéž by ho oddělal. Dokonce se občas přistihnu, že Tesslerovi v tomto příběhu i fandím. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na scénu prichádza pravá ruka Clu, sám veľký Dyson, kedysi vrchný veliteľ bezpečnosti. Jeho príbeh siaha do čias kedy sa malo rozhodnúť o osude ISOv a ich spolužití v Gride. Vo flashbackoch sa dozvieme o zrade a nevybavených účtoch s Tronom, ktorý teraz usiluje o Dysonov život. Keď príde na tému programy vs ISO tak mám pred očami svet anjelov, kde má každý svoj účel vs svet ľudí ktorí majú slobodnú vôľu a snažia sa o spolužitie v jednom Gride. Ale Clue sa vzoprie vôli Tvorcu a vyhlási ISOm vojnu. Sounds familiar? ()

Reklama

Reklama