Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(19)

Obsahy(1)

Série zasazená do časového období mezi událostmi prvního Tronu a jeho pokračování Tron: Legacy sleduje osudy Becka, mladého programu, který se postupně stává vůdcem revolty ve vnitřním počítačovém světě Grid proti dobyvačnému programu Clu a jeho přisluhovačům. Beck, původně naprogramovaný jako mechanik, se stane učedníkem Trona, největšího bojovníka, kterého kdy Grid poznal. Tron tak Becka trénuje nejen v boji a umění závodů na světelných motocyklech, aby se mohl postavit brutální vojenské okupaci města Argon, ale zároveň ho vede a učí jak být správným lídrem a jak ovládat svou bouřlivou povahu. Beck postupně přejímá Tronovy schopnosti a znalosti a stává se nepřítelem číslo jedna pro Generála Teslera a jeho okupační vojska, sloužící samotnému Clu. (Caszidy)

(více)

Diskuze

AkrObatiX

AkrObatiX (hodnocení, recenze)

Ahoj nevíte jak to teda dopadlo s tou 2. sérii? Bude nebo ne? Jestli ne tak to vážně nechápu, protože tohle je jeden z nejlepších seriálu a oni ho ukončí a blbé kriminálky mají spin-offy a více jak 10 sérií.

AkrObatiX

AkrObatiX (hodnocení, recenze)

stLukaz

snad ano už chybí jen 325 podpisů ale nevím jestli to bude stačit těch 10k myslím si že je to dost málo jak už bylo řečeno „Lumicko"

AkrObatiX

AkrObatiX (hodnocení, recenze)

Sakra já doufám že bude pokračování, protože Tron: Uprising je parádní seriál už jsem ho viděl 3x a pořád mě baví a byla by velká škoda kdyby ho takhle ukončilo obzvlášť potom jak to zatím skončilo. Je fakt škoda že kvalitní seriály se neudrží, ale za to už trapné kriminálky atd mají klidně 10 a více sérii.

na příspěvěk reagoval stLukaz

Lumicko

Lumicko (hodnocení, recenze)

stLukaz

Kiez by to tak bolo :)... Je to len nejaky urcity point kt. stvoritel peticie setol... A inak 10k je podla mna fakt malo.. Keby to malo 100+k podpisov tak to uz je nieco ine. Velka skoda no :(

novoten

novoten (hodnocení, recenze)

Nebo spíš takhle - disney víceméně mlčí, o druhé sérii žádné info nepodal - což v praxi znamená pravděpodobné zrušení. Naděje umírá poslední, ale jsem naštvaný předem.

Uživatel Salem smazal svůj příspěvek.

Lumicko

Lumicko (hodnocení, recenze)

novoten

Podpisane :) rozposlem to aj dalsim ludom! Dufam ze nezrusia dalsi super serial! Najlepsi!!! Potrebujem trona! :) je to proste epicky serial perfektna hudba,animacie,story atd... !

na příspěvěk reagoval novoten

Uživatel Lumicko smazal svůj příspěvek.

Lumicko

Lumicko (hodnocení, recenze)

Hmm myslim ze maju trochu problem so sledovanostou... Ale neni to jak podporit kua :( Ked Disney XD je len v USA a americani su retardovany...

na příspěvěk reagoval novoten

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Lumicko

Lumicko (hodnocení, recenze)

Je to Fantasticke!!! Milujem to. Este by mohol byt aj Film ! :P Inac dufam ze bude aj 2. seria a dalej! 

Mikei

Mikei (hodnocení, recenze)

Dlouho mě žádný takový animovaný serál nechytnul. :) Parádní audiovizuál a parádní tempo!

mourmadam

mourmadam (hodnocení, recenze)

pribeh primitivni, ale zpracovani dokonale. Doufam, ze budou v nastolenem tempu pokracovat

Reklama

Reklama