Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(19)

Obsahy(1)

Série zasazená do časového období mezi událostmi prvního Tronu a jeho pokračování Tron: Legacy sleduje osudy Becka, mladého programu, který se postupně stává vůdcem revolty ve vnitřním počítačovém světě Grid proti dobyvačnému programu Clu a jeho přisluhovačům. Beck, původně naprogramovaný jako mechanik, se stane učedníkem Trona, největšího bojovníka, kterého kdy Grid poznal. Tron tak Becka trénuje nejen v boji a umění závodů na světelných motocyklech, aby se mohl postavit brutální vojenské okupaci města Argon, ale zároveň ho vede a učí jak být správným lídrem a jak ovládat svou bouřlivou povahu. Beck postupně přejímá Tronovy schopnosti a znalosti a stává se nepřítelem číslo jedna pro Generála Teslera a jeho okupační vojska, sloužící samotnému Clu. (Caszidy)

(více)

Recenze (72)

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Super! Stejně jako film, jehož prequelem jest tento lahůdkově vymazlený seriál. Předčasně ukončený, takže se nedočkáte pořádného závěru. Tak...bacha. Hudba 167% Vizuál 200% Paige (je krásná, inteligentní a vymyšlená, což jest velké mínus:( 666% Obsazení 100% Režie většiny dílů...Karlík Fazole;-) A padouch, který se jmenuje hezky česky či rusky, Pavel je k nezaplacení.:) Jen škoda, že tv s. vznikl až po filmu, páč by bylo supr, pokud by Quorra v Legacy zmínila Paige nebo Becka. ()

xzajox 

všechny recenze uživatele

Tomuto seriálu takmer niet čo vytknúť. Najviac mi vadia škaredo nakreslené pretiahnuté tváre a chudé postavy. Hudobný doprovod je zasa väčšinou len drobnou modifikáciou, prípadne kopírovaním hudby z Legacy. Sú to však len detaily. Atmosféra aj pocit, že sa nachádzame v Gride je tu porovnateľne dobrý ako v Legacy. Tiež sa mi páčia recyklované zvuky z pôvodného Trona. Dej je skvelým doplnením príbehu. Miestami sa autori naozaj pohrali s novými nápadmi. Ako fanúšik - 95% ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Celovečeráky jsem neviděl, ale musím konstatovat, že tento animovaný seriál mě velice zaujal a že je celý ten svět TRONvesmíru velice zajímavý. Vynikající seriál, sice ne pro ty nejmenší, ale to je dobře, protože si může víc dovolit. Seriál má výborný příběh, naprosto fantastickou animaci i obsazení, škoda, že skutečný John Sheridan jen dabuje... Regulérní sci-fi, která rozhodně nezklame, ovšem lidi, kteří viděli i filmy tenhle seriál asi ocení víc. Velmi upřímně mě mrzí, že víc dílů už asi nebude, protože je vskutku velmi příjemné se na ten seriál dívat... Ten svět je vážně super, ale k plnému hodnocení mu něco málo chybí, takže 85%. Ano, doplním si filmové znalosti... ()

Fony 

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak to mohli u Disneyho tak podělat, že tenhle seriál nedokázali prodat publiku a potopili ho na nízkou sledovanost. Tron: Uprising je snad první vážný animák, co jsem sledoval od svých dětských let a nejen, že se zařadil rovnou mezi mé nejoblíbenější seriály vůbec, kvalitou u mě trumfuje i oba hrané filmy. Co se autorům daří vtěsnat na plochu 20 minut je neuvěřitelné: zajímavé postavy, akce, napětí,... a hlavně živoucí Síť. Tohle všechno už od pilotního dílu, u kterého se mi rozšiřovaly zorničky a já lapal po dechu. Takhle vysokou úroveň si seriál udržuje od začátku do konce, snad krom 2-3 dílů někde v půlce seriálu, které byly "jenom" velmi dobré. S myšlenkou, že druhá řada není a ani nebude, se sžívám jen velmi těžko. ()

kwoky 

všechny recenze uživatele

Perfektní seriál z Tronova univerza. Vkusně doplňuje film Tron:Legacy a animace je super - libí se mi po technické stránce i stylizací (i když ty postavy by mohly být trochu hladší). Typově je to podobné Star Wars: Clone Wars (které se mi taky strašně líbily). Vede k zamyšlení, pobaví svižnou akcí i vychytávkami a neodradí trochou patosu. Upravený soundtrack filmu se taky velice povedl. Nemůžu jinak, než za 5* ()

Galerie (20)

Zajímavosti (11)

  • Olivia Wilde si zopakovala roli Quorry, tentokrát samozřejmě pouze formou dabingu, z filmu TRON: Legacy 3D (2010). Její postava se v Tron: Povstvání objevila v šestém díle nazvaném "Isolated". (Caszidy)
  • Jméno generála Teslera bylo použito jako pocta vynálezci Nikola Teslovi. (Caszidy)
  • S českým dabingem bylo na televizi Prima uvedeno pouze osmnáct epizod místo původních devatenácti - pilotní díl s názvem Beck's Beginning totiž nebyl z neznámých důvodů nadabován. (Adasin)

Reklama

Reklama