Reklama

Reklama

Revoluce

(seriál)
Trailer 2
USA, (2012–2014), 29 h 33 min (Minutáž: 40–43 min)

Tvůrci:

Eric Kripke

Hrají:

Billy Burke, Tracy Spiridakos, Giancarlo Esposito, Zak Orth, David Lyons, Elizabeth Mitchell, JD Pardo, Stephen Collins, Daniella Alonso, Maureen Sebastian (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(42)

Pätnásť rokov po výpadku elektriny sa snažia ľudia na Zemi prežívať rôznymi spôsobmi. Rodiny žijú pokojným životom v malých spoločenstvách, život je celkovo pomalší a krajší. Nie však bez problémov. Život jednej mladej ženy sa radikálne zmení, keď jej pred vlastnými očami zavraždia otca, ktorý mal údajne prístup k veľkému tajomstvu - prečo došlo k výpadku elektriny na celom svete... Mladučká Charlie (Tracy Spiridakos) je nútená po vražde otca (Tim Guinee) nájsť uneseného brata (Graham Rogers) a dostať ho z rúk kapitána Nevilla (Giancarlo Esposito) a jeho vojakov. Snaží sa o pomoc požiadať svojho strýka (Billy Burke), ktorý však nie je nadšený z toho, že by sa mal zapliesť s vojakmi generála Monroa (David Lyons). Brutálna vražda otca tak spojí dvoch celkom odlišných ľudí a pošle ich na ťažkú cestu, na konci ktorej možno nájdu odpoveď, ako vyviesť svet z tmy… (TV Dajto)

(více)

Recenze uživatele giovanni3 k tomuto seriálu (1)

Revoluce (2012) 

Ukázky seriálu mne nadchly a tak jsem každý týden usedal k TV a čekal co to bude. Od tohoto seriálu bych nečekal, že dokáže udržet 20 dílů v napětí (to třeba nezvládna "Terra Nova" kterou jsem začal sledovat se stejným pocitem očekávání), zvratech a očekávání co bude příště a on to udržel až s nečekanou lehkostí. Sem tam člověk našel hlušší místo, nelogičnost či postavu, která nebyla ideální, ALE celé to působilo věrohodně a kompaktně. Hodně mi pomohly ty "flashbacky" do minulosti, kdy se člověk dozvěděl důležité informace co se v dané době dělo a dokonce i kdy přesně to bylo. Závěr 1.série navíc nastolil tolik otázek a načal tolik dějových linek, že se již těším na 2.sérii. Hodně lidí tu kritizuje herecké výkony, ale k nim se nepřidám. Charlie tu bere každý jako tu s hezkým ksichtíkem, ale ona má nejen hezký ksichtík, ale postupně se v seriálu vypracovává a ukazuje, že hrát umí. Aaron a Danny byli toporní a předvídatelní to je fakt, ale své si odvedli. Hvězdy byli určitě Miles, Monroe a Tom (to byla jízda ty dějové zvraty kolem jeho postavy). No každopádně příjemné překvapení a mohu jen doporučit. 4z5 P.S.: Jak někdo může vůbec hodnotit seriál, když viděl jen 1.díl či dokonce ani ten nedokoukal? Pak tu z toho dělat telenovelu, Rodinná pouta a kdo ví co ještě a od boku tomu dát jen 2* ? Pochopím pokud uvidíte 5-6 dílů a budete se nudit tak prosím hodnoťte, ale za sotva 1 díl? To je výsměch. ()

Reklama

Reklama