Reklama

Reklama

Revoluce

(seriál)
Trailer 2
USA, (2012–2014), 29 h 33 min (Minutáž: 40–43 min)

Tvůrci:

Eric Kripke

Hrají:

Billy Burke, Tracy Spiridakos, Giancarlo Esposito, Zak Orth, David Lyons, Elizabeth Mitchell, JD Pardo, Stephen Collins, Daniella Alonso, Maureen Sebastian (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(42)

Pätnásť rokov po výpadku elektriny sa snažia ľudia na Zemi prežívať rôznymi spôsobmi. Rodiny žijú pokojným životom v malých spoločenstvách, život je celkovo pomalší a krajší. Nie však bez problémov. Život jednej mladej ženy sa radikálne zmení, keď jej pred vlastnými očami zavraždia otca, ktorý mal údajne prístup k veľkému tajomstvu - prečo došlo k výpadku elektriny na celom svete... Mladučká Charlie (Tracy Spiridakos) je nútená po vražde otca (Tim Guinee) nájsť uneseného brata (Graham Rogers) a dostať ho z rúk kapitána Nevilla (Giancarlo Esposito) a jeho vojakov. Snaží sa o pomoc požiadať svojho strýka (Billy Burke), ktorý však nie je nadšený z toho, že by sa mal zapliesť s vojakmi generála Monroa (David Lyons). Brutálna vražda otca tak spojí dvoch celkom odlišných ľudí a pošle ich na ťažkú cestu, na konci ktorej možno nájdu odpoveď, ako vyviesť svet z tmy… (TV Dajto)

(více)

Recenze uživatele cerbygerby k tomuto seriálu (1)

Revoluce (2012) 

Po první sérii jsem trochu zklamán, čekal jsem asi trochu víc, protože námět byl skvělý. Lidstvo bez elektřiny... myslím že se z toho dalo vyždímat víc. Navíc mi nesedí dabing hlavního hrdiny, vlastně ani samotný herec není podle mě dobře zvolen, ale ostatní už jsou lepší, takže se to dá. Naštěstí se to ke konci začalo trochu rozjíždět a proto dám ještě druhé sérii šanci. Zatím tedy průměrné 3* a 50 % ()

Reklama

Reklama