Reklama

Reklama

Revoluce - Série 1

(série)
všechny plakáty
USA, (2012–2013), 13 h 47 min (Minutáž: 40–43 min)

Tvůrci:

Eric Kripke

Hrají:

Billy Burke, Tracy Spiridakos, Giancarlo Esposito, Zak Orth, David Lyons, Anna Lise Phillips, Graham Rogers, JD Pardo, Tim Guinee, Maria Howell (více)
(další profese)

Epizody(20)

Recenze (4)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Když v pradávném roce 2012 začal vysílat TV Fanda, zbystřil jsem pozornost už jen proto, že ve svém názvu obsahoval moje jméno. A posléze dorazilo i pár do té doby absolutně neznámých seriálů, mezi kterými jsem vyhrabal pár jedinců, které jsem si dost rychle oblíbil. Zapomenutá Revoluce byla se svou první řadou mezi nimi. Druhou už jsem nebyl schopný dokoukat. Škoda. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Nedá se svítit, rádoby drsná a neutěšená postapokalyptická budoucnost bez elektřiny mi v podání 'Revoluce' připadala "mládežnicky" naivní a kašírovaná, zvlášť pokud připočteme americké vlastenectví a odboj proti militaristické diktatuře za znovunastolení Spojených států. Trošku jako Costnerův 'Pošťák'. Tudíž mě drželo především postupné rozkrývání záhady (Abrams se nezapře), co a proč Výpadek před lety způsobilo a jaké odpovědi se skrývají v tajemné Věži. Finále sezóny se pak povedlo a výrazně pozměnilo herní plán. ()

Elerrina odpad!

všechny recenze uživatele

Intenzivně nablblá pseudopostapo telenovela, na které je špatně ... no, úplně všechno. Lituji času, který jsem nad tím strávila, ale zmocnila se mě při sledování jakási zvrhlá fascinace tou stále se stupňující dementností, infantilitou, neherectvím většiny zúčastněných a směšně laciným vizuálem. Pochválit se dá snad jen sympatický Billy Burke v hlavní roli, ale jedna světluška totální blackdown neodvrátí. Nicméně asi je dobré alespoň jednou si připomenout, jak vypadá seriálové dno. Drop po 12. díle. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kopírka Ztracených, bez zajímavého příběhu, dobrých postav a bez zajímavého světa. První série možná měla několik solidních nápadů, ale na prostoru 20 dílů je to mrtvý. ()

Reklama

Reklama