Reklama

Reklama

Demi Lovato: Stay Strong

(pořad)

V tomto hodinovém dokumentu nechá Demi diváky MTV nahlédnout do svých nejintimnějších okamžiků během veřejného zotavování ze stravovacích zlozvyků. (oficiální text distributora)

Recenze (16)

morgan1987 

všechny recenze uživatele

Jelikož už nepatřím do kategorie náctiletých, jež zasáhla vlna Camp roku a podobných disneyovských šíleností, měla jsem o Demi jen základní zdání. Ve chvíli kdy vyšel Skyscraper jsem zjistila, že to s ní není tak nejhorší :). Jejím příchodem do X factoru jsem jí zaregistrovala ještě víc a vážně si jí oblíbila. Demi je skvělá a tenhle dokument vážně super. Jak už bylo řečeno, je to reálný, nepřifouknutý, možná trochu depresivní, ale to je v pořádku s dokumentem o poruchu příjmu potravy a sebepoškozování. Myslím že spoustu mladých holek se v tom může najít a vzít si z toho příklad, doporučuju! ()

Destinytte 

všechny recenze uživatele

Jsem jedna z těch, kteří Demi neměli rádi jako Disney hvězdičku. Ale časy se mění a Demi ukázala svou pravou tvář, nechala nás nahlédnout do její duše. Je to milá holka, která má spoustu trápení v hlavě. Nádherný dokument, jsem ráda, že jsem ho mohla vidět a ne jednou. Stay strong, because you're unbroken. ()

Reklama

Frca 

všechny recenze uživatele

Demi je moje nejoblíbenější zpěvačka a tak to vždy zůstane. Do povědomí se mi dostala jako herečka v Camp Rocku.Když jsem zjistil , že je Demi v léčebně , tak jsem doufal, že se co nejdřív postaví na vlastní nohy a začne znovu zpívat. Pak jednoho dne si jako každý den zapnu počítač . Pokaždé když jsem na počítací ,tak si pouštím písně na Youtube a 14.7. 2011 jsem to udělal opět. Zadám Demi Lovato a vyhodilo mi to Skyscraper. Byl jsem šťastný že Demi je zpět a opět zpívá. Poté nahrála album Unbroken... Jen tak dál Demi. Stay Strong. (Můžeš vzít vše co mám, můžeš zničit vše čím jsem, jako bych byla ze skla, jako bych byla z papíru. No tak, zkus mě srazit, vyrazím ze země, jako mrakodrap. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

S tím, že se ze mě stal nenápadný Lovatic, už se moje okolí více či méně smířilo. Pokud má někdo z podobně postižených problém své blízké přesvědčit o tom, že Demi stojí za více než běžnou pozornost, pro toho bude Stay Strong ideální zbraní. Jakkoli totiž tahle MTV vsuvka uspěla v dokumentární rovině sotva napůl, jako ukázka Miss Lovato coby přejícího, silného i zranitelného člověka funguje až neuvěřitelně. ()

Cherry_Bomb 

všechny recenze uživatele

Tak toto bolo neskutočne silných 42 minút! V poslednej dobe sa mi začala páčiť hudba Demi Lovato a tak nejak som sa dostala k tomuto dokumentu. O tom, že mala nejaké problémy sa už čo to popísalo a niečo som zachytila. Myslím, že je naozaj úžasné, že s niečím takýmto osobným vyšla von. A snaží sa tým podporiť a ukázať ľudom s podobnými alebo inými problémami, že sa dá bojovať. Zároveň je na tom vidieť, že aj keď ste populárny a máte ,,všetko“ môže sa vám stať niečo takéto. Poruchy príjmu potravy, zvracanie, seba poškodzovanie... je tisíc ľudí, ktorí vás milujú a obdivujú a vy sa nenávidíte. Demin dokument viac poukázal na túto problematiku a zároveň priblížila čo všetko to obnáša a že nie je také ľahké prestať. Svoje posolstvo to určite splnilo: STAY STRONG! ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama