Reklama

Reklama

The O'Reilly Factor

(pořad)
Talk-show / Publicistický
USA, 1996, 60 min

Scénář:

Bill O'Reilly

Účinkují:

Bill O'Reilly, Dennis Miller, Adam Carolla, Bruce Friedrich, Vince Flynn, John Ratzenberger, Robert Smigel, Hugo Chávez, Jimmie Walker, Bernardine Dohrn (více)

Recenze (3)

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Představte si zprávy plné nepřesností a nadávání na počítačové hry ve stylu Televizní Noviny. Teď z toho udělejte talk show s moderátorem, který umí krásně řvát. Nasypte do toho několik milionů. Dostanete perličky jako ranty o tom, že Obama je muslim, Atheisté ničí vánoce a počítačové hry ničí mysli mladých lidí, aby vystříleli všechny školy ve státě. Bohužel i přes spoustu geniálních momentů je to většinu času jen nudná propaganda. V těch nejlepších momentech je to však fascinace sledovat - podobně jako bezdomovce řvoucího, že svět je ovládán illumináty, zatímco na něj lidi sypou drobáky. PS.: Je jeden dobrý mem z tohoto pořadu a to, když Reilly před pořadem zapomene, co má říkat a řekne klasické "Fuck it, we do it LIVE!". ()

sirien odpad!

všechny recenze uživatele

Pořad, který když vidim tak se mi chce do několika vteřin zvracet - za zprávy (komentáře) maskovaná extremistická pravicově-populistická propaganda dodávaná vulgárnim idiotem, u jehož projevu dokáže člověk přemýšlet jen nad tím, jak mohlo lidstvo klesnout do tak hluboké demence, aby mohl mít někdo podobný takovou sledovanost. ()

JosefIII 

všechny recenze uživatele

Pan O'Reilly je mi velice nesympatický člověk. Například svým chováním k ženám a feministkám a jeho neustálé obvinování demokratů atd. ()

Reklama

Reklama