Reklama

Reklama

Max Payne: Hero

všechny plakáty
Krátkometrážní / Akční
Kanada, 2003, 4 min

Hrají:

Chris Williams

Obsahy(1)

Krátky amatérsky film, ktorý vznikol na motívy hry Max Payne. Max Payne je policajt, ktorého ženu a dieťa zabili členovia zločineckej organizácie “V”. Túžba po pomste a hnev ho ženú vpred a podnecujú ho v boji proti zločinu. (aproz)

Recenze (13)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Tento amatérský snímok si zaslúži pochvalu za svoju technickú stránku spracovania, príbehovo však samozrejme nemá vôbec čo ponúknuť. Je to skôr videoklip, než krátkometrák. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|13%| Naprostá blbost. Největší chyba byla, že během této krátké kraviny hrála hudba. Takže žádné zvuky po střílení atd. TO střílení, ta akce, možná nebylo natočeno nejhůř, ale vůbec mě to nezaujalo, aspon se tu něco dělo, fajn, odpad teda nedávám, ale minifilmy The Beginning of the End a Vallhalla byly o dost lepší. Trochu se to drželo pc předlohy, ale to je asi tak všechno - ztráta času. ()

korndaddy odpad!

všechny recenze uživatele

No né. To není možný. Chápu. Rejža má asi Max Payna rád, ale tohle? Že by se Maxík schovával za neprůstřelný papírový bedny? Nebo, že by ho protivník nemohl ze dvou metrů trefit? Už jenom chybělo, aby Max za tou krabicí začal procítěně zpívat ten homosexuální šlágr a při finální scéně sundal gaťata a Nigelovy naplácal na holou. ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele

Koho proboha napadlo pouzit jako podkres k prestrelce Nickelback? Na to, jak je to amaterske, je akce slusne podana. Ale do sveta Maxe Payne to neprinasi nic noveho ani nic zajimaveho. ()

Crybaby 

všechny recenze uživatele

Narozdiel od komentárov podomnou ja mám pesničku zo soundtracku rád a kvôli nej je tá prvá hviezdička. A druhá za tú spomienku. Vyzeralo to smiešne, hlavne keď Max prichádza do miestnosti s doprovodom hudby ako na zápase MMA. Ale mohlo to byť aj horšie. 3/10 ()

StepHood 

všechny recenze uživatele

Hoja hou na druhou, Párksoni. Tak jsem si řekl, že se i já mrknu na ty amatérsko-krátko snímky o Maxovi. A musím říct, že právě Hero mě opravdu zaujal nejméně. Nahradit písničkou všechny zvuky rozhodně nebyl dobrý nápad. Ač jsem se snažil, nějak jsem neměl pocit, že se dívám na něco spojené s Maxem. Opravdu jediná hvězdička se musí dát jen za původní písničku ze hry do závěrečných titulek. Jinak ty čtyři minuty za shlédnutí asi ani nestojí. ()

aproz 

všechny recenze uživatele

Amaterske podanie Max-a Payne-a. Cele sa to sustreduje na jednu slabu akciu so smiesnym protagonistom hlavnej postavy, ktory absolutne nevie hrat. Neviem si predstavit horsi vyber soundtracku ako Hero od Nickelback-u. Jedine za co davam 1* je original soundtrack v zaverecnych titulkoch. ()

DarkSikorski 

všechny recenze uživatele

No... jednu za snahu, ale spíše z toho mám pocit, že je to jakýsi slátaný videoklip k písničce, která se ke zvolenému tématu prostě nehodí. ()

Reklama

Reklama