Reklama

Reklama

Pro strach naděláno

(seriál)
  • Velká Británie A Touch of Cloth

Série(3) / Epizody(6)

Obsahy(1)

Od seriálu Vraždy v Midsomeru po Mesiáše, žádná z britských detektivek nebude ušetřena v této unikátní parodii na všemožná policejní dramata. V hlavní roli se představí John Hannah (Mumie, Spartacus) jako Vrchní detektiv inspektor Jack Cloth - samorost, alkoholik a samotář, který se po záhadné smrti své manželky zcela ponořil do práce. Cloth spolupracuje s neohroženou kolegyní Anne Oldmanovou (Suranne Jonesová) a společně půjdou ve stopách všech podobně nesourodých detektivních dvojic a vyřeší celou řadu děsivých vražd. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (57)

KR4T4S 

všechny recenze uživatele

s01- 85%, s02- 80% "I want to find out who he knows, where he goes, what he does, in which size gloves... What he eats, how he sleeps... Under blankets? Under sheets? Is he single? Is he taken? How crispy does he like his bacon? Upper, middle, working class? Which hand's employed to wipe his arse? What's his blood group? What's his sign? What's his take on Palestine? Who's his mother, who's his dad? Has he read Beevor's Stalingrad? What's his height, what's his weight? How often does he masturbate? Is he churlish, shy or chatty? Who is the real Mike Macratty? Solve these riddles if you can... and together we can stop this man." ()

JamesSi 

všechny recenze uživatele

První série je skvělá. Přesmyčky se slovy a dělání si srandy z kriminálek je zdařilé. Scéna s rozchodem An Oldman se zapíše do historie komedie. Pro plné užité seriálu doporučuji umět dobře anglicky První série 100% Druhá série je parodií na Jacka Baura a podobní špionážníky a nebavila mě tolik jako ta předchozí. Vtipů je o trochu méně, ale též jsou zde skvělé scény. Druhá série 70% Třetí série si spíše utahuje ze severských kriminálek a podobných okultních vyšetřovaček. Lepší než druhá série, ale první mi stále přijde nejlepší - možná nejspíše z nostalgie. Z té zatracené nostalgie. Třetí série 85% ()

iampatrik 

všechny recenze uživatele

80% Skvělá krimi parodie, humor srší v dialozích i obraze, možná je zde pro někoho až nadmíra humoru, což způsobuje, že některé scény vtipné nejsou, člověk si jich nevšimne nebo už jich má prostě dost. Přesto, žádné hloupé parodování filmových blockbusterů, podívejte se na A Touch of Cloth. ()

Milky. 

všechny recenze uživatele

Vemte si styl, gagy a absurdity Žhavých Výstřelů a Bláznivých Střel, dejte to anglánům a nahustěte to na maximum. Výborně...máte Touch of Cloth. Prakticky tady neexistuje pauza mezi gagy, vtípky, parodiemi na krimi a seriál se snaží humor narvat do každé sekundy a každého dialogu. Což funguje zhruba první díl, ve druhém už to člověka vcelku unaví a přílišné tlačení na pilu občas působí trapně. Ale bavil jsem se celkem dobře a hlavně hrátky s angličtinou se mi hodně líbily. Nebýt té přílišné snahy o humor za každou cenu dal bych plný počet. Takhle za 4. ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Ubrat vtipu a přidat na příběhu a mohla to být parádní jízda. Takže film jako by byl rozkouskován do mini scének, takový anglický Kameňák, pochopitelně o x levelů výš. Přesto, nebo právě proto, mě to nezaujalo. ()

Garch 

všechny recenze uživatele

"Já se nesměju. Nesmál jsem se od smrti manželky." "A proč jste se smál když umřela?" "Nesmál." Britská pakárna à la Bláznivá střela. Ovšem, chvílemi krutější. Nepřetržité slovní hrátky a směs britského humoru s perverzním. Několikrát tak dokonale vypointováno, že, ač mi je stydo (není) měním ze tří na pět. ()

nessbeal

všechny recenze uživatele

DCI Jack Cloth je individualistický, nadmerne pijúci samotár, ktorý sa vrhol do práce po záhadnej smrti jeho manželky. Cloth poznačený stratou je spojený s gurážnou a zmysel pomocníčkou DC Anne Oldman. Pár spoločne vyšetruje zväčšujúcu sa sériu hrozných vrážd a ocitnú sa na stope pochybného vraha. Ako aj vy. Ak ste detektív. ()

Puddle 

všechny recenze uživatele

Škoda, já fakt čekal pořádnou britskou smršť, kdy se budu tlemit v jednom kuse jako třeba u nového Trpaslíka. Smršť to sice je, ale většina vtípků je opravdu jen k pousmání, prostě nic co by trhalo bránice. Bavit jsem se vcelku bavil, ale nějaká renesance žánru parodií se fakt nekoná. ()

StDavid 

všechny recenze uživatele

Pokud má někdo na svědomí Black Mirror nebo How TV Ruined Your Life a rozhodne se napsat komedii ve stylu Bláznivé střely, tak to prostě musí dopadnout dobře. A dopadlo. I když se obávám, že mi stejně polovina anglických slovních hříček unikla. ()

ivicudus 

všechny recenze uživatele

Po A Touch of Cloth nebudete moct pozerat hocijaku policajnu proceduralku vazne. A ani nemusite. Vsetky vtipy, klise a metody patrania po vrahovi vyskytujuce sa v tomto zanri su narvate do dvoch casti dalsej genialnej parodie od Charlieho Brookera. ()

Withree 

všechny recenze uživatele

A člověk by řekl, že kvalitní parodie vymřely. Není to pravda, pořád tu máme britskou televizní produkci a muže s permanentně kamennou tváří, Johna Hannaha. Vtipy jsou zde na každém rohu, dialogy baví, úžasně zparodovaná je úderná honička v prvním díle. Nezbývá než tvůrcům popřát to, aby se další části této povedené krimi parodie vyrovnaly svým skvělým předchůdcům. Šéfe, na tohle byste se měl podívat. ()

Franc1s 

všechny recenze uživatele

Nehorázná blbina :D Angličani a jejich humor je nekonečněj. Jak parádně zesměšnujou všechny ty kriminálky miami a colomba :D V každé scéně nějakej joke nebo hláška, no prostě parodie jak patří. Jen se škoda titulek, že nejsou dodělány na 100% a gagy jsou z půly fuč, snad se brzy doladí. A ještě je škoda, že tohodle seriálu jsou jen dva díly, když první byl hotov 26. srpna. Po dvou dílech zatím 7/10,věřím že se to zlepší :) ()

markotter 

všechny recenze uživatele

Od začátku jsem se mohl potrhat smíchy. Bohužel český dabing asi trochu ubral na třaskavosti humoru (nebyl ale vůbec špatný), ale i tak to stálo za to. Oproti Bláznivé střele, kterou tu někteří zmiňují je to více postavené na slovním humoru. John Hannah jde do role unaveného poldy výborně a takové hubené dvojče Julii Roberts mu jde v roli jeho kolegyně taky docela k duhu. ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

Nelíbilo se mi celé podání tohoto miniseriálu, nemám ráda parodie, a navíc herci byli dost nesympatičtí, škoda, že se víc nezaměřili na hlavní postavy, a kdyby se nesnažili hrát si na jakousi parodii, která byla navíc trapná, tak by to celkem šlo. ()

bramborak 

všechny recenze uživatele

Neskutečně věrná parodie na všemožné praktiky, které do nás cpou televizní kriminálky. Takhle si představuji pořádnou parodii. Drobné chybičky klidně přehlédnu, když jde o skvosst jako je tento. Pět hvězd! ()

VanBradley89 

všechny recenze uživatele

Paráda. V mnoha ohledech mi to připomnělo Bláznovou střelu. Spousta vtipů a narážek. Někdy se trefí, někdy ne, ale většinu času jsem se bavil. Po smrtelně vážné třetí řadě Luthera mě tahle parodie na něj a jemu podobné potěšila. Svině déšť a musíme najít a zabít Harryho Pottera. John Hannah prostě vládne. ()

Reklama

Reklama