Reklama

Reklama

Jak prosté - Série 3

(série)
Krimi / Drama / Mysteriózní
USA, (2014–2015), 16 h 53 min (Minutáž: 40–43 min)

Tvůrci:

Robert Doherty

Hudba:

Sean Callery

Hrají:

Jonny Lee Miller, Lucy Liu, Jon Michael Hill, Aidan Quinn, Ophelia Lovibond, Raza Jaffrey, Jordan Gelber, Ato Essandoh, Robert Capron, Gina Gershon (více)
(další profese)

Epizody(24)

Recenze (2)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvalita nezměněna, byť přínos nové "studentky" byl pro celý seriál dost pramalý, její příběh mi byl jen protahováním vyšetřování těch ostatních případů se Sherlockem a Joan. Závěr byl trochu zklamáním, především obsahem a zvratem, ale je pravda, že nějaké rozřešení uvidíme až ve čtvrté řadě. Budeme zase začínat cestu od píky? Pro odpověď si nařiďte budíka na 30. říjen 2015 :) PS: Změna dabingu u některých postav ve třetí sérii (AXN nebo kdo to vysílal...?) mě donutila nečekat a zase si sehnat originální dabing s titulky (protože když už si mám zvykat na nové hlasy, tak rovnou na originál), nemusím ta zas čekat týden co týden na těch pár posledních dílů. Děkuji tvůrcům titulků. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trvalo mi to setsakrametsky dlouho, ale závěr třetí řady mě bavil a snad se to už se mnou nebude tak prát. Epizodní příběhy mě nebaví a ruku na srdce, Elementary zatím o ničem jiném pořádně není. ()

Reklama

Galerie (211)

Reklama

Reklama