Reklama

Reklama

Jak prosté - Série 1

(série)
Krimi / Drama / Mysteriózní
USA, (2012–2013), 17 h 36 min (Minutáž: 43–46 min)

Tvůrci:

Robert Doherty

Hudba:

Sean Callery

Hrají:

Jonny Lee Miller, Lucy Liu, Aidan Quinn, Jon Michael Hill, Natalie Dormer, Ato Essandoh, Linda Emond, Vinnie Jones, Dallas Roberts, Michael Nathanson (více)
(další profese)

Epizody(24)

Recenze (3)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně zajímavější detektivní seriál na motivy Sherlocka Holmese, než ten britský paskvil s Bilbem a Okurkou. Elementary se nebere tolik vážně a jména, když už je tedy musí používat, jsou jen jména a jde tak vlastně jen o dalšího bystrého slídila vytříbenými smysly (Monk, Mentalist atd...), na kterého je ten svět Sherlockův jen lehce naneseny štětečkem (Moriarty, Mycraft, Watson atd.). Případy a řešení zajímavé a představitelé ani v nejmenším neprudí svoji přítomností a samotnou existencí. I ta nevázanost a experimenty s drogami, nad kterými jásali fandové příliš zakčnělého a mě příliš nevyhovujícího filmového Sherlocka jsou tu použity smysluplně, nevtíravě a prostě bokem. Po dvou sériích jsem spokojen, jak se seriálem samotným, tak tím, že ve svém pojetí natrhl (minimálně u mě) gatě britským konkurentům. Jako jediný skutečný zápor cítím skutečnost, že ty dvě série jsem viděl v českém dabingu AXN, jestli se mi podaří sehnat třetí, tak si budu muset zvykat na původní dabing. Edit: Aha, S03 je také v CZ dabingu, tak asi zvykání odložím... :) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Mám vztek, protože podezřelí došli. Aspoň prozatím. Tenhle se mi tak líbil." Egocentrický Sherlock mě v 1. sérii bavil, snaživá Watsonová mu to moc nekazila a kdyby byly všechny epizody tak dobré jako Tajný úkol nebo Příběh o památce, tak bych se zlobil jenom naoko. Sherlock by to samozřejmě poznal, Watsonová v závěru série taky a dokonce i kapitán Gregson by mohl mít podezření. ()

Reklama

Galerie (218)

Reklama

Reklama