Reklama

Reklama

Lovely Monster

všechny plakáty
Krátkometrážní / Drama / Horor
Velká Británie, 2011, 5 min

Obsahy(1)

"Volám sa Sophia, mám 21 rokov a napriek tomu, že som monštrum, chcela by som byť normálna ako ostatné ženy." (*CARNIFEX*)

Recenze (6)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Volám sa Sophia, mám 21 rokov a napriek tomu, že som monštrum, chcela by si byť normálna ako ostatné ženy. Spočiatku som jej ani ja neveril. Nápad dobrý, no ostal za očakávaním - 45%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nějak závratně mě to nenadchlo, ale pravdou je, že tu jsou mnohem horší krátkometrážní kousky. Tak nějak jsem pořád čekal a čekal na to monstrum, o kterém Sophia mluví a ono nic. Až na samotném konci. Holka to byla po ksichtu pěkná, tak jsem pln očekávání čekal, s čímže se vytasí. No vytasila na úplném konci – ovšem jak už jsem řekl, nejde o nic světoborného. 30% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Už keď sledujete prvých pár minút a podobne si prezriete žánrové ohraničenie, musí vám byť isté, že tu nepôjde o nejakú teenage ovulačnú špongiu. Je za tým niečo viac. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je to vlastně docela nudné, ale film chce ohromit hlavně tou poslední scénou, která by vás mohla dostat. Nevím, mě teda nijak nedostala. Taková hra na diváka, která se moc nepovedla. Nějak v tom nevidím nic, co by mě mělo uchvátit. ()

Reklama

Reklama