Reklama

Reklama

Série(4) / Epizody(104)

Obsahy(1)

Všechno to začne jako fantastická pohádka – ale pro Miu se brzy stane skutečností. Bude muset v sobě najít dostatek síly, aby dokázala zachránit ohrožené jednorožce a celý svět. O zemi Centopii už kdysi četla v prastaré knize plné mýtů. Teď se však prostřednictvím portálu zhotoveného jejím otcem najednou skutečně ocitne v této podivuhodné bájné říši, mezi elfy, jednorožci a draky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (15)

honajz 

všechny recenze uživatele

Celé je to takové cukrkandlové a překvapivě bez fantazie, až si někdy při sledování tohoto skvostu říkám, zlatá Barbie. Navíc ty otřesné dialogy... ()

avril4234 

všechny recenze uživatele

Mne to AŽ tak hrozné nepríde. Spočiatku som si hovorila to isté -je to somarina a trápnosť, konieckoncov, mňa vôbec nepriťahujú 3D animáky a postavy v nich, vrátane tohto seriálu, mi prídu odpudivé, i keď všeobecne mám rada jednorožce, tu mi sympatické vôbec neprišli. Na pohľad ma to absolútne nezaujíma. Ale ak sa do toho začnem vžívať, nejak ma to do seba vtiahne a musím to dodívať do konca. Videla som to len raz a len pár častí a teraz už nemám chuť to vidieť znova, ale niektoré časti na mňa urobili dojem. Myšlienka spojiť reálny svet s animovaným je mi veľmi sympatická. Je to pre mňa taký priemerný seriál, keďže animácia a postavy ma nezaujali, ale príbeh je dosť banálny. ()

G04T 

všechny recenze uživatele

Toto je pro mě totální nostalgie. S jistotou mohu říct, že třetí sérii jsem už neviděl, protože jsem tento fantastický seriál sledoval primárně když jsem byl hodně malej. Každopádně mám na něj skvělé vzpomínky a dokonce si vzpomínám že jsem chtěl v takovém světě žít :D Nebo že když mi táta zakázal na pár hodin televizi, zrovna v čas, kdy běžela Mia, byl jsem hrozně zkleslej 🤣 Měl jsem skoro až závislost na tom :). Někdy plánuju zkouknout alespoň pár dílů znova, čistě z nostalgických důvodů :)) ()

izinka 

všechny recenze uživatele

Pro holčičky do pěti let ideální seriál. Barevné, cukrkandlové, lítají tam víly i jednorožci, je to přiměřeně dlouhé. Pro dospěláka peklo - stupidní příběh, blbé dialogy, přeplácanost. Moje hodnocení je z pohledu dítěte, pro které je seriál určen. ()

gezko 

všechny recenze uživatele

Ale áno. Aj mne to na začiatku pripadalo ako blbá rozprávka na oblbovanie detí. Ale keďže som bol donútený si to popri deťoch pozrieť, prišiel som tomu na chuť. Čo, dokonca sa mi to aj začalo páčiť. A teraz sám čakám na ďalšiu časť :D Musím však povedať, že rovnako ako väčšina seriálov rozprávajúcich príbeh na pokračovanie, aj táto rozprávka zreje ako víno. Nová séria rozšírila potenciál a samozrejme viacej do seba má aj už dospelá hlavná hrdinka. Takže vážení, nazatracujte, pozrite si všetky časti (najmä 2015 sériu) a až potom komentujte. A čo, je pekné vrátiť sa do detských čias. No nie? ()

w.w. 

všechny recenze uživatele

Preboha ľudia, je to rozprávka pre malé deti - načo to hodnotíte ako dospelí? Hodnotím za moju 5 ročnú dcéru a dávam za 5. Jediné mínus je, že jej čoskoro musíme kúpiť na narodeniny koníka Onchaa za 25€. Kladne hodnotím, že v tejto rozprávke netrhajú obraz tie šialené grafické efekty ako napr. Bakugan ()

Krnac 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

5,8/10 - (Prvá séria 7/10 vrámci cieľovky) Mia príde o rodičov a najväčšou spomienkou je kniha s ktorej jej čítal otec keď bola ešte malá, to ešte netušila že príbehy boli skutočné a kniha je brána do iného sveta. Pekný seriál pre deti. Väčšina deja sa odohráva v animovanom svete kde sa s animáciou pekne vyhrali. Prakticky je to dobrodružný fantasy seriál kde cítite závažnosť situácie aj keď nie najlepšie vo svojom žánri pre deti to má svoje kúzlo a dej našeho sveta je tiež dobrý (s tým minimom stopáže), ďalšie série sú ale viac menej do počtu, fantasy dej začal vyzeralo tuctovo, až 4. séria pôsobila reálne kreatívne. Teraz ako staršiemu po ohliadnutí naspäť mi príde ako strašná škoda že neotvorili tému čo je tá kniha zač, rozbehnúť linku o záhade okolo Miiných rodičov a tiež svet mi už nepríde oproti tomu keď som bol dieťa tak dobre spravený (nieje zlý len jednotvárny) ale stále platí že som si ako malý 1. sériu reálne užíval, malo to dobré momenty a fungovalo tam napätie. ()

boudiccaw 

všechny recenze uživatele

Je to moc hezky graficky zpracované, jasní "klaďáci" i "záporáci" a žádné přehnané násilí - pro mně top postava je paradoxně Gargona :)))) a Violetta :)))) - mám 2 tříleté a jednu 6ti letou... a jakmile slyší znělku, ihned letí a zpívají si ji s Miou...po princezně Sofii (která je samo více poučná, tohle je spíš víc plné náznakového humoru) je to určitě něco dalšího zajímavého....takže já tleskám...a doporučuji všem milovníkům poníků, jednorožců, koníků, víl, elfů, atd. - těm se to bude líbit, tak jako nám, a proto za naší rodinku 5* ;) ()

kavralajka

všechny recenze uživatele

Pro moji pětiletou dceru je to parádní jízda plná všeho po čem její srdíčko touží. Víly, jednorožci a další stvoření, která ani neumím pojmenovat. Dokonce i elfí Elton John😃 Pro mě osobně je to nekoukatelná slátanina, ale já nejsem cílová skupina, že ano😃 ()

dvokar 

všechny recenze uživatele

Pro šestiletou dceru jasná volba. Kouzla, jednorožci, elfové, zlý Elton John, a to vše zabalené ve flitrech a růžovém balícím papíru. Dvě hvězdy dolů za KRAVSKÁ kopyta jednorožců. Dosud jsem nevěděl, že jsou jednorožci sudokopytníci. Ale je také možné, že byl výtvarník prostě blbec co nikdy neviděl koně. ()

Reklama

Reklama