Reklama

Reklama

Sex Pistols: Live in Winterland

(koncert)
Hudební / Dokumentární
Velká Británie, 1978, 61 min

Obsahy(1)

Seznam skladeb:
1 - God Save The Queen
2 - I Wanna Be Me
3 - Seventeen
4 - New York
5 - E.M.I.
6 - Belsen Was A Gas
7 - Bodies
8 - Holidays In The Sun
9 - Liar
10 - No Feelings
11 - Problems
12 - Pretty Vacant
13 - Anarchy In The U.K.
14 - No Fun (Joker Punx)

Recenze (4)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Johnny Rotten - spev, Paul Cook - bicie nástroje, Steve Jones - gitara, Sid Vicious - basová gitara. V tejto zostave sa anglická punková hudobná skupina Sex Pistols objavila štrnásteho januára roku 1978 na koncerte v San Franciscu, z ktorého bol vyprodukovaný oficiálny video záznam pod názvom "Live at Winterland 1978". Obsahuje štrnásť ich songov (God Save The Queen, I Wanna Be Me, Seventeen, New York, E.M.I., Belsen Was a Gas, Bodies, Holidays In The Sun, Liar, No Feelings, Problems, Pretty Vacant, Anarchy In The U.K., No Fun). Nie každému sa páči ich štýl, nie každý vie oceniť ich nekonvenčnú muziku a málokto sa vie vcítiť do ich rebélie. No zrejme každý, kto aspoň čiastočne zhliadol záznam tohoto ich koncertu musí uznať, že to bola nekompromisná punková smršť. No future! Fuck authority! Dirty english punk!!! ***** ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Jó doprdele-tohle je dobrý recept, tak se podělím: Vezmete bandu navztekaných děcek, trochu hodně jim pohoníte ego, navlečete je do "rebelských"oblečků. jednoho naučíte hodně zlostně koulet očima, druhého naučíte tvářit se jako kráva po lobotomii a další dva naučíte stát tam do počtu a máchat rukama. Všechno to hodíte do velkého drahého hrnce typu EMI a necháte 5min. vařit na prudkém ohni. Podáváme vařící!! Po vychladnutí se totiž na místo primární chuti revolty tlačí trpký ocas s pachutí peněz smrdící nudou..... Kurva-taky jsem na Punku vyrostl, taky jsem spával ožralý v popelnicích a polorozpadlých domech, lezl na koncerty oknem na hajzlech, žebral na víno a na oblečení nosil aspoň 4kg železa-ale tihle šášulové mě nikdy moc nebrali. Proč?-stáčí mrknout na tenhle koncert.......Edit: A protože mi uživatel Epistemolog napsal do pošty tři eseje o tom jaká jsem nula a pak si mě bloknul abych mu nemohl náhodou odepsat, tak mu odepíšu tady: Ták.. už ses vyštěkal? :D ... Bereš to moc vážně.. Prostě mi SP nic neříkali ani v době kdy jsem na tom vyrůstal a je mi fakt jedno kdo by bez koho nikdy nevzniknul a kdo co "znamenal" ... Punk je prostě záležitost mladých klacků co se ještě nenašli, jsou nasraní na celej svět a potřebujou to nějakým smysluplným směrem ventilovat. Tak to beru, uznávám a respektuju. Ale prostě se nehodlám klanět grupě která vyprdla dva slušné songy a zbytek práce odvedla rebelská image a jakože zuřivé koulení očima :D ..... Prostě mě ber jako normálního trolla kterému je přes třicet a proto mu už nelze věřit... Na punk jsem se "vysral" už dávno (má pro mě už jen sentimentální hodnotu jako součást mé minulosti).. Na mě to celé bylo moc uniformované, zaškatulkované, rozhledově a výrazově omezené (což jsou podle mého právě největší "odkazy" SP).. Ty hodnoty už hledám jinde a jinak......... Jestli tě ty komentáře uráží, tak -já nevím- třeba mi tu ještě napiš nějaký odstavec urážek. Já to nasrání asi chápu a zkusím tu smršť zlosti ustát :) ...To co jsem napsal je neotesané a zkratkovité, ale autenticky a svobodně to vyjadřuje tu frustraci po tom co jsem hodinu čučel na ty čtyři "bohy punku".. Měl bych to snad přepisovat proto, že mě "známá postavička ze scény" kárá? .... Já už jinej nebudu čéče... ()

G04T 

všechny recenze uživatele

Úžasná energie, byl jsem nahypovanej tolik ze jsem málem něco rozbil :D neumím si představit tu atmosféru co musela bejt na tom koncíku. ()

Reklama

Reklama