Reklama

Reklama

VEVO Presents: Demi Lovato - An Intimate Performance

(koncert)
všechny plakáty
Hudební / Dokumentární
USA, 2012, 23 min

Recenze (11)

kingik 

všechny recenze uživatele

Předpokládám, že Demi Lovato má do důchodu ještě hodně daleko, tak proč sakra tenhle koncert byl jak pro zájezd mrtvolek. Její vystoupení bylo nudné, na usnutí a pro seniory, nikoliv pro náctileté fanoušky, kterých má jistě nepočítaně. Unplugged koncerty nemusím, a pokud mladá kočka sedí za mikrofonem v jedné strnulé poloze, je to pro mě jako diváka asi to nejhorší. Její známé písničky převedené do unplugged aranžmá byly docela slabota. Ta úprava se mně ani trochu nelíbila a zkrátka songy nezněly tak, jak měly. Demi však naživo zpívá perfektně. Bohužel je také perfektně nesympatická. Nezbavil jsem se dojmu nafoukané princezny s pěknou image a s kvalitním hlasovým fondem. Jenže převažoval nesympatický dojem a ten u mě rozhodl, že tohle hudební vystoupení mě příliš nebavilo. 40% ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Šílený usměv Demi Lovato v Camp Rocku mě odradil zajímat se o ní dál a měl jsem jí zafixovanou jen jako disney hvězdičku. Když jsem jí viděl v X-Factoru, přísáhám, že bych jí ani nepoznal. Postupně jsem se seznámil i s její tvorbou a především ta nová se mi opravdu líbila. Když nepočítám fakt, že mi je Demi opravdu sympatická a je to nesmírně charismatická holka a zaměřím se tedy obejktivně na její live vystoupení a především na An Intimate Performance, tak je neuvěřitelný, co předvádí. Mně se ani nechce věřit, že je to fakt naživo. A ten civilní a upřímný projev! Naprosto výborný a odzpíváno v podstatě bez jediné chyby. Troufám si tvrdit, že je to jedna z nejtalentovanějších mladých amerických zpěvaček v současné době - pokud nejste zaujatí, uznáte sami, že v tomto žánru je to prostě bomba. ()

Riley 

všechny recenze uživatele

Teda musím říct, že jsem viděla Camp Rock I. i II. a životní osudy Demi Lovato nadále vůbec nesledovala (né, že by Camp Rock byl špatný - prostě příjemná Disneyovka). Až teď jsem náhodou narazila na X-Factor a nemohla uvěřit, jak se ta holka za dva roky změnila. Něbýt toho, že řekli její jméno, tak bych ji opravdu nepoznala. No ale k intimnímu vystoupení. :) Demi je sympatická a musím říct, že opravdu hezky zpívá a ,,její zpěv,, má charisma. Navíc mám akustická vystoupení velice ráda, takže si to klidně i ráda poslechnu znovu. Nicméně si nejsem jistá, co mám na tomto krátkometrážním, hudebním filmu hodnotit. Pokud to má být zpěv Demi Lovato, tak dost dobrý. :) Filmem bych toto ale asi úplně nenazývala. ()

A.Beech 

všechny recenze uživatele

100% Amazing (ako fanúšik Demi, subjektívne nemám čo iné povedať). Objektívne, nad 90%. Ten kto dá tomuto "odpad", tak buď nevie kto je Demi Lovato, alebo nevie čo je to hudba, alebo je tu ešte jedna možnosť, že to nevidel. ()

nessbeal 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekná session, také príjemné počúvanie na pozadí popri surfovaní. Nie som žiadny fanúšik, ale mám rád hudbu, a toto hudba teda je. ()

OlushQa 

všechny recenze uživatele

Jakožto fanynka Demi Lovato, jsem byla nadšená. Demi je velmi dobrá a talentovaná zpěvačka, to musí uznat každý ;). Nechápu lidi co dali odpad, buď nemají hudební sluch, nebo nemají rádi Demi, tak rovnou hází odpady. ()

Keledaia 

všechny recenze uživatele

Hodnocení odpad mi přišlo v první chvilce opravdu směšné. Mrknutí na profily dotyčných (respektive na jejich záběr/vkus) mi ale situaci objasnilo. Věřím, že každý člověk, který není hluchý a předpojatý zároveň, hodnotí jen to, co viděl a slyšel. A nikoliv to, co si domyslel, aniž by tento záznam viděl/slyšel (což je u zmíněných evidentní, - nebo je tu pak možnost "a"). ()

fun145 

všechny recenze uživatele

napriek tomu, že pop music vôbec nemusím, (speedmetal, powermetal,...) tak k tomuto "kúsku" neviem nájsť správne slová. Snáď vám aspoň pomôžu tieto slová: demi is the Singer. Vážne ľutujem ľudí, ktorý to ohodnotili menej ako 2 hviezdami. .... ()

Reklama

Reklama