Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V roku 1977 trávi skupina mladých, nadšených a neovládateľných prívržencov kresťanskej viery víkend plný zábavy v biblickom tábore Happy Day. Svojimi výstrelkami však mladíci riadne pohnevajú sadistickú a šialenú rehoľnú sestru známu ako sestra Mary Chopper. Jeden z najdrzejších hriešnikov zaplatí za svoje hriechy krvavú daň. O sedem rokov neskôr do toho istého tábora prichádza ďalšia skupina nedisciplinovaných "kresťanov". Všetci nezodpovedným spôsobom ignorujú varovania od miestneho obyvateľstva pred záhadnými vraždami, ktoré vraj pred siedmimi rokmi spôsobil medveď grizly. Je však sestra Mary Chopper skutočne mŕtva alebo len čaká na príchod ďalších hriešnikov, aby ich názorne potrestala? (Incantator)

(více)

Recenze (5)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „Bloody Bloody Bible Camp“ je určený pouze pro omezenou skupinu diváků, která je schopna docenit humor, jenž se zde objevuje. Za sebe musím říct, že tohle není humor, který bych měl osobně nějak v lásce, a není zde skoro nic, čemu by se dalo zasmát. Nefunguje to jako slasher, ale spíše jako hodně špatná trashová komedie, v níž není ani jedna zajímavá postava. ()

J*A*S*M odpad!

všechny recenze uživatele

1) Víte v jaké slavné hororové sérii hrál Reggie Bannister? A vybavíte si ho (krom této série) i z jiného filmu? 2) Víte, jaké filmy natočil Tim Sullivan? A líbily se vám? 3) Víte, kdo je Ron Jeremy? A přijde vám vtipná představa, že hraje Ježíše? /// Pokud na většinu těchto otázek odpovíte "ANO", patříte do velmi úzké skupiny lidí, kterým se Bloody Bloody Bible Camp možná bude líbit. Za sebe můžu říct, že už dlouho jsem u sledování filmu necítil tak silný pocit trapna za všechny zúčastněné. Tvůrci zastávají zcela jiný přístup k hororové kinematografii než já. Víc nesouznit asi ani nejde. Upřímně doufám, že už letos v žádném filmu neuvidím tak otravnou postavu, jako zdejšího tlustého Timmyho. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Tento typ poloamatérskych, komediálne ladených hororových splatterov ma veľmi neoslovuje, výnimkou sú len niektoré Tromácke kúsky, ktoré sa dokážu rozšantiť v tom, čo majú krviláční milovníci úchylných béčiek najradšej, tento film sa však k tomu ani zďaleka nepribližuje. Chce to byť blbé, tak to vyšlo, lebo je to blbé, ale či to mám brať ako plus... no ani nie. 90 minút sa pozerať na skupinku trápnych hercov, ktorí sa nonstop pretekajú o to, kto zahrá väčšieho dementa, tak to nie je rozhodne nič pre mňa. Bodík len za nejaké to gore, ale mal som problém dopracovať sa ku koncu. ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Tak jo je to blbé a amatérské. Proč jsem tomu dal tedy 2*?Jednoduchá odpověď BBBC je sice z USA, ale hodně se to podobá podobným bláznivým kouskům z Japonska, kterých jsem já velký fanda. Film má solidní vraždy hlavně teda ta s cihlou :-),ale strašně otravný herce no herce něco na ten způsob. Já se přesto u filmu zasmál, ale pokud BBBC srovnám s podobnýma bláznivými snímky kterým se nejvíc podoba a to těm z Japonska tak nedosahuje jejich kvalitám. 32% ()

Reklama

Reklama