Reklama

Reklama

Jackass: Děda Mizera

  • USA Jackass Presents: Bad Grandpa (více)
Trailer 1

V přestrojení za chlípného staříka si Johnny Knoxville může dělat spoustu legrace z každého, kdo má tu smůlu, že se mu přimotá do cesty. (Netflix)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (309)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Uznávám, že pojící části za moc nestály, ale byla to holt jen povinná vata mezi scénkama se skrytou kamerou, u nichž jsem se, především díky parádním reakcím nezúčastněných zúčastněných, dosyta nasmála. Dědouš byl mou oblíbenou postavou už v klasických jackassáckých koncepcích a ani tady si nedělá ostudu a do důchodu bych ho jen tak nehonila. Krátce řečeno vtipná skrytá kamera v nevtipném slepenci, ale to je holt nutné zlo, sama bych stěží vymyslela lepší řešení, jak dát jednotlivé skeče dohromady. A u kdejaké komedie jsem se zasmála daleko míň. 50% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nejsem zrovna fanda Jackass a Bad Grandpa není vtipný (a smutný) proto co pánové zrovna na plátně vymýšlejí,ale díky reakcím okolí,nad kterými občas zůstává rozum stát.Pokud by byla poštovní úřednice ochotna poslat dítě poštou,je to ve finále víc zarážející,než vtipné a takový je vlastně celý film.Na konec ale musím uznat,že jsem se celkem zasmál,takže minimálně v tomhle směru byl úkol splněn...60% ()

Reklama

eisha3 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem chtěla víc Irvinga Zismana, protože je prostě dobrej. Celovečerní film, no... to zas být nemuselo, ale dobře. Ne že bych se nebavila, já se u Jackass bavím vždycky (ač to vlastně není Jackass). Po dvou měsících od zhlédnutí si ale skoro vůbec nic nepamatuju, na tom něco bude (ne jen to, že mám obecně dost špatnou paměť). I přesto jsem tehdy dala čtyři hvězdičky, to měnit nebudu (alespoň dokud to znovu neuvidím). ()

Dadel 

všechny recenze uživatele

Film ve stylu Bruna/Borata, jejichž kvalit bohužel nedosahuje. Dobrých nápadů je tu dost, ovšem realizace pokulhává, málokdy se povedlo z obětí vymáčknout něco extra, jako třeba v nejlepší scéně filmu během soutěže "Malá Miss Sunshine". Když se filmaři obětem odhalují (sestřih k vidění během titulků), je to většinou zábavnější než žert samotný. Pořád je to ale z letošních oscarových filmů jeden z těch zábavnějších a přeju mu, ať všechny své nominace promění. Malý Jackson Nicoll je frajer a určitě o něm ještě uslyšíme. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Tento film nemá s Jackass nic společného, krom mediální reklamy a lidí, kteří na něm vydělali. Mnohem více kontroverze a fekálií než předvedl tento film, pravidelně předvádí v těch svých třeba Cohen, a zvláště Bruno a Borat jsou de facto ze stejného těsta. Bad Grandpa je napolo hraný a napolo prankový film, který je v obou svých polohách až překvapivě umírněný a silně svázaný skutečností, že v něm hraje dětský herec. Navíc zcela evidentně míří za okruh tradičních fanoušků Jackass, aby vydělal více škváry. Knoxville tedy v podstatě respektuje a reflektuje stárnutí a vyzrávání úplně prvních fanoušků a do jisté míry jim přináší humor, který odpovídá jejich věku. Nedělám si ale starosti, že by se v nejbližších letech neobjevila klasická 4, pokud tedy klukům nedošla zásoba hoven a klouby už nemají na úrovni těch důchodců, ze kterých si dělají pravidelně prdel. Ale kdo ví, třeba je právě Grandpa jen první vlašťovkou v úplně novém směru, kterým se chtějí vydat. Mají na to ostatně už svůj věk. Pět hvězd nedávám pouze proto, že kvalita vždy vystřelila k maximu jen při té provokaci běžných lidí, a toho nebylo ve filmu zase tolik, abych se z něj regulérně pochcal. 75% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • Johnny Knoxville povedal, že pri stvárnení postavy Irvinga Zismana sa nechal inšpirovať perverznejšou časťou svojej vlastnej osobnosti a taktiež svojím otcom. (m.a.t.o.)
  • Natáčanie filmu trvalo 60 dní. (Kefas21)

Související novinky

Další Jackass v roce 2021

Další Jackass v roce 2021

22.12.2019

Studio Paramount Pictures stanovilo premiéru čtvrtého filmu v sérii Jackass. Původně zábavní pořad na stanici MTV vznikl v roce 2000 a stvořili jej Johnny Knoxville, Spike Jonze a Jeff Tremaine, o… (více)

Oscarové nominace 2014

Oscarové nominace 2014

16.01.2014

Dnes odpoledne vyhlásila Akademie filmového umění a věd (AMPAS) ústy své prezidentky Cheryl Boone Isaacs a herce Chrise Hemswortha nominace na Oscary pro letošní rok. O prvenství v počtu nominací … (více)

Reklama

Reklama