Reklama

Reklama

Jackass: Děda Mizera

  • USA Jackass Presents: Bad Grandpa (více)
Trailer 1

V přestrojení za chlípného staříka si Johnny Knoxville může dělat spoustu legrace z každého, kdo má tu smůlu, že se mu přimotá do cesty. (Netflix)

Recenze (309)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Je jasný, že takovejhle syrovej humor se nemůže líbit všem. Pozorovat dědka jak s visícíma koulema nahání ženský asi upjatý chlapci či jemnocitný dámičky úplně nedocení, ale my prasat obecný z minusovým íqvé děláme radostí bublinky do půlitru piva, který při filmech usrkáváme a smíchujem při každý sexistický či šílený akci kterou tam dědek s faganem rozjiždí a že se ani jeden z nich nespokojil s minimem je jen a jen plus. Konečně jsem našel do stáří svůj vzor. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem dal tři, ale pak jsem to přesunul na čtyři. U tohodle filmu jsem se fakt hodně upřímně zasmál. Johny Knoxville využil jedné ze scének v Jackassu a udělal z toho celej film na způsob Borata. A nemělo to chybu. Scény v eskort servisu, krámě, ale vlastně i kdekoliv jinde naprosto parádní. Do toho stejně dobrej vnuk, kterej rychle najede na vlnu nadrženýho bláznivýho dědka. Co víc můžete od takového filmu chtít než upřímný smích a toho jsem si užil opravdu dost. ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $15miliónovTržby USA $102,003,019Tržby Celosvetovo $151,831,537Tržby za predaj Blu-ray v USA $11,184,371 //počet predaných kusov 541,314Tržby za predaj DVD v USA $12,782,766 //počet predaných kusov 632,932║ ide sa po vzore Borata, robiť si z ľudí prdel ale tu to je minimálne funkčné teda skôr úplne mimózne /10%/ ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Tým okolo Jackassu zkoumá po boratovsku současnou Ameriku. Škoda jen, že všechny scény nejsou tak dokonalé, jako ta s volbou dětské miss. Jinak by to byla vynikající (sebe)reflexe... Podivný postmoderní hybrid road movie, skryté kamery a nezávislé komedie, kde vlastně překvapivě chybělo víc humorných scén... ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Opravdu nahlas jsem se gebil u scény ve strip clubu, kdy mu ze slipů čouhaly megavytahaný svraštělý koule. Jinak je to spíš taková příjemná polohraná komedie. Má to trochu i příběh, který docela funguje. Ten malej špekoun byl vtipnej a měl jsem z toho opravdu dobráckou náladu. Klasické Jackass filmy mě ale baví více. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: Paramount // Počet premietajúcich kín v USA: 3,345 // Otvárací Víkend v USA: $32,055,177 // ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Měl jsem volné odpoledne na zabití,tak jsem zhlédl Jackass Presents: Bad Grandpa. Zabilo to nejen odpoledne, ale vše v okruhu 100 kilometrů. Tohle je rip-off Sashi Barona-Cohena,který ztvárňuje způsob k nastražení sprostě mluvící osoby či trapné postavy s obyčejnými lidmi a sledovat jak budou reágovat. Baron-Cohen to dělá pro politické důvody,vytváří satiru, má představu a talent. Za to tenhle film je nudný,nezajímavý a staromódní. 2* za konec a Knoxvilla. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Knoxville si svý senilní alter ego vždycky uměl užít. Ale celovečerák? No ne že bych si něco takovýho přál, ale trailer byl super, výsledek mě párkrát rozesmál (posrání se), ne všechno funguje, sem tam se něco opakuje, ale pořád tu zůstává taková ta Jackass srdečná rodinná atmosféra, takže kdo by se byl zlobil... Výdělek je opět takový, že nás čtyřka prostě nemine... ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Tento film nemá s Jackass nic společného, krom mediální reklamy a lidí, kteří na něm vydělali. Mnohem více kontroverze a fekálií než předvedl tento film, pravidelně předvádí v těch svých třeba Cohen, a zvláště Bruno a Borat jsou de facto ze stejného těsta. Bad Grandpa je napolo hraný a napolo prankový film, který je v obou svých polohách až překvapivě umírněný a silně svázaný skutečností, že v něm hraje dětský herec. Navíc zcela evidentně míří za okruh tradičních fanoušků Jackass, aby vydělal více škváry. Knoxville tedy v podstatě respektuje a reflektuje stárnutí a vyzrávání úplně prvních fanoušků a do jisté míry jim přináší humor, který odpovídá jejich věku. Nedělám si ale starosti, že by se v nejbližších letech neobjevila klasická 4, pokud tedy klukům nedošla zásoba hoven a klouby už nemají na úrovni těch důchodců, ze kterých si dělají pravidelně prdel. Ale kdo ví, třeba je právě Grandpa jen první vlašťovkou v úplně novém směru, kterým se chtějí vydat. Mají na to ostatně už svůj věk. Pět hvězd nedávám pouze proto, že kvalita vždy vystřelila k maximu jen při té provokaci běžných lidí, a toho nebylo ve filmu zase tolik, abych se z něj regulérně pochcal. 75% ()

Dadel 

všechny recenze uživatele

Film ve stylu Bruna/Borata, jejichž kvalit bohužel nedosahuje. Dobrých nápadů je tu dost, ovšem realizace pokulhává, málokdy se povedlo z obětí vymáčknout něco extra, jako třeba v nejlepší scéně filmu během soutěže "Malá Miss Sunshine". Když se filmaři obětem odhalují (sestřih k vidění během titulků), je to většinou zábavnější než žert samotný. Pořád je to ale z letošních oscarových filmů jeden z těch zábavnějších a přeju mu, ať všechny své nominace promění. Malý Jackson Nicoll je frajer a určitě o něm ještě uslyšíme. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Opravdu hodně dlouho se mi nestalo, že by mi při nějakém filmu vytryskly ze smíchu slzy z očí ... Knoxville mě opět totálně rozsekal ! ()

Spiker01 odpad!

všechny recenze uživatele

Johnny Knoxville, ač ho mám celkem rád, v tomto filmu jako starej dědek nepředvádí ale vůbec nic světobornýho, natož vtipnýho. Je teda pravda, že nejsem fanda Jackass, ale tento film mě nudil tak moc, že už ani nechci nikdy znovu dokoukat konec, kterej jsem prospal...10% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Raz som sa skoro ušťal od smiechu, dva krát som sa z chuti zasmial, dva krát uškrnul. A tak sa pýtam sám seba, nie je to na tento druh spracovania komédie nejak málo? Na môj vkus, za 92 minút až príliš veľa trápnych pasáží. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Johnny Knoxville je blázen =D Tohle se mu vážně povedlo. Dívat se na to s vědomím, že ti lidé nevěděli, čeho jsou součástí, bylo srandovní. Bavil jsem se celou dobu. Geniální. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

I přesto, že dojde také na kvantum vyloženě pitomých scének, je nejnovější Knoxvilleův film spíše přehlídkou překvapivě fungujícího trapného humoru a těžkotonážních taškařic. U mnoha scének jsem solidně potrápil bránici, jindy se zase podivoval nad tím, kolik hloupých tlustoprdů dnes Ameriku obývá. Johnny z lidí blázny dělat nemusí, pokud jimi již jsou. Hovádka z MTV to navíc celé pojali jako celkem dramatický příběh, takže se to opovažte nějakým omylem pustit svým prarodičům - to by bylo infarktů! ()

juta 

všechny recenze uživatele

Líbilo se mi, jak byl Bad Grandpa pojatý jako příběh o starém dědečkovi, kterému se dostane do rukou osmiletý vnuk a společně zažívají na cestě za vidláckým otcem plno dobrodružství a postupně si k sobě nacházejí cestu. Rozhodně nejlepší byla soutěž krásy a mnohokrát mi nešlo do hlavy, že nikdo neprokoukl, že je vše jen hrané. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Poté co starému Irvingovi zemře manželka Eleen, dozví se od své dcery na jejím pohřbu, že půjde do lochu. Jeho vnuk Billy tak potřebuje hlídání a tak je požádán aby jej dovezl k jeho otci do dalekého Raleigh v NC. Ten syna celý život neviděl a je mu šumák, ale líbí se mu, sociální podpora 600 Dolarů měsíčně, která mu bude z opatrovnictví kynout. Irving z toho zprvu moc nadšený není. ,,Megera'' Eleen ho štvala a on se těší, jak si konečně pořádně zařádí s ženskými a vyhodí z kopýtka. Billy je pro něj nepříjemná přítěž, ale je to jeho krev. A tak hned co po Eleen prodá její věci, strčí ji do kufru svého obřího Fordu Lincoln ročník 76 a s Billym vyrazí za ladných tónů klasické americké country napříč Státy za jeho otcem Chuckem. Během cesty zažívá dvojice veselé i napnutější chvilky a mezi starým mužem a mládětem vzniká nové pouto. Ne nadarmo pak při průjezdu městečkem Knoxville kamera jakoby zamrzne na onom jménu... :-). To co znělo jako scénář tuctové road movie je totiž scénář k neskutečné jízdě. Johny Knoxville je šílenec a Jackass jsem jeden čas s oblibou sledoval. ne vše mi od nich sedlo, ale byly momenty, kdy jsem ležen na zemi a lapal dech. Celý film je vlastně složen z drobných scének, kdy Knoxville převlečen za staříka způsobuje na ulici, v barech, obchodem a zkrátka všude možně šílené situace. Korektní Američané se mu buď snaží pomoci, nebo jsou otřeseni a nevěřícně zírají na toho starého muže co že to vyvádí. Stáří však Knoxvilla dobře chrání a tak na místech, kde by jindy coby mlaďoch dostal pár facek se mu dostává soucitu a pomoci... (Tomu zvířeti!!!) :-). Opět tu asi ne každá epizodka všem sedne, ale jako celek to díky příběhu s Billym působí neskutečně soudržně a já se už dlouho tak nenasmál u žádné komedie... Vrcholem všeho asi byla soutěž s Lindsay :-) !!!!! Ty obličeje těch mamin stály za to!!! Dávám za 4 ukradené toustové chleby. * * * * ()

Související novinky

Další Jackass v roce 2021

Další Jackass v roce 2021

22.12.2019

Studio Paramount Pictures stanovilo premiéru čtvrtého filmu v sérii Jackass. Původně zábavní pořad na stanici MTV vznikl v roce 2000 a stvořili jej Johnny Knoxville, Spike Jonze a Jeff Tremaine, o… (více)

Oscarové nominace 2014

Oscarové nominace 2014

16.01.2014

Dnes odpoledne vyhlásila Akademie filmového umění a věd (AMPAS) ústy své prezidentky Cheryl Boone Isaacs a herce Chrise Hemswortha nominace na Oscary pro letošní rok. O prvenství v počtu nominací … (více)

Reklama

Reklama