Reklama

Reklama

Jackass: Děda Mizera

  • USA Jackass Presents: Bad Grandpa (více)
Trailer 1

V přestrojení za chlípného staříka si Johnny Knoxville může dělat spoustu legrace z každého, kdo má tu smůlu, že se mu přimotá do cesty. (Netflix)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (309)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Opravdu nahlas jsem se gebil u scény ve strip clubu, kdy mu ze slipů čouhaly megavytahaný svraštělý koule. Jinak je to spíš taková příjemná polohraná komedie. Má to trochu i příběh, který docela funguje. Ten malej špekoun byl vtipnej a měl jsem z toho opravdu dobráckou náladu. Klasické Jackass filmy mě ale baví více. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Tento film nemá s Jackass nic společného, krom mediální reklamy a lidí, kteří na něm vydělali. Mnohem více kontroverze a fekálií než předvedl tento film, pravidelně předvádí v těch svých třeba Cohen, a zvláště Bruno a Borat jsou de facto ze stejného těsta. Bad Grandpa je napolo hraný a napolo prankový film, který je v obou svých polohách až překvapivě umírněný a silně svázaný skutečností, že v něm hraje dětský herec. Navíc zcela evidentně míří za okruh tradičních fanoušků Jackass, aby vydělal více škváry. Knoxville tedy v podstatě respektuje a reflektuje stárnutí a vyzrávání úplně prvních fanoušků a do jisté míry jim přináší humor, který odpovídá jejich věku. Nedělám si ale starosti, že by se v nejbližších letech neobjevila klasická 4, pokud tedy klukům nedošla zásoba hoven a klouby už nemají na úrovni těch důchodců, ze kterých si dělají pravidelně prdel. Ale kdo ví, třeba je právě Grandpa jen první vlašťovkou v úplně novém směru, kterým se chtějí vydat. Mají na to ostatně už svůj věk. Pět hvězd nedávám pouze proto, že kvalita vždy vystřelila k maximu jen při té provokaci běžných lidí, a toho nebylo ve filmu zase tolik, abych se z něj regulérně pochcal. 75% ()

Reklama

wohna 

všechny recenze uživatele

Jasně, srovnání s Jackassem je na místě, ale je důvod? Není. Jediný, co má Bad Grandpa společnýho s Jackassem, tak je režisér Jeff Tremaine, herec Johnny Knoxville a jeho alter ego Irving Zisman, podobný typ humoru a toť vše. Má to aspoň "příběh" (berte to dost s rezervou). Je to prostě celovečerní film a ne série několika vtipných scének, jako tomu bylo o Jackassu. Tady dejme tomu ty vtipné scénky musely být nějak začleněny do filmu, musely dávat smysl, proto jich bylo pramálo, ale zas pokud byly, tak byly fakt dobrý. Já se opravdu bavil. Scény se skrytou kamerou prostě nemaj chybu. Miluju Jackass, a Bad Grandpa mě taky baví! Jsem rád, že se chlapi odhodlali a natočili ho. R.I.P. Ryan Dunn. ()

Abes 

všechny recenze uživatele

Někdy hloupoučké, někdy trapné, a to především snahou budovat příběh. To že se nějaký příběh snaží vyprávět nahodilým občanům je v pořádku a funguje to, ale že se snaží vyprávět příběh i divákovi, to strašně vyrušuje. Jednou zafungují vydařené frky, jindy pobaví zámořská mentalita ale to důležité je, že se člověk baví skoro furt. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Chch, tak tohle se tentokrát Jackass povedlo. Hlavně kvůli tomu, že tam nejsou ty totální nechuťárny, ale pěkně skrytou kamerou zachycený úchylárny. Dělání si srandy z lidí je to, co se mi na Jackass dycky líbilo nejvíc, takže si to zaslouží vyšší hodnocení, než všechny předchozí Jackass počiny. Takhle má vypadat správná drsná skrytá kamera, né ty suchárny, co vidíváme v televizi... K dobru je tam i to, že to má docela i nějakej děj. A ten kluk se taky pěkně zapojil... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • Natáčanie filmu trvalo 60 dní. (Kefas21)
  • Hlavný predstaviteľ Johnny Knoxville trávil každé ráno 4 hodiny v maskérni, aby bol pripravený premeniť sa na hrdinu filmu, dôchodcu Irvinga Zissmana. (Kefas21)

Související novinky

Další Jackass v roce 2021

Další Jackass v roce 2021

22.12.2019

Studio Paramount Pictures stanovilo premiéru čtvrtého filmu v sérii Jackass. Původně zábavní pořad na stanici MTV vznikl v roce 2000 a stvořili jej Johnny Knoxville, Spike Jonze a Jeff Tremaine, o… (více)

Oscarové nominace 2014

Oscarové nominace 2014

16.01.2014

Dnes odpoledne vyhlásila Akademie filmového umění a věd (AMPAS) ústy své prezidentky Cheryl Boone Isaacs a herce Chrise Hemswortha nominace na Oscary pro letošní rok. O prvenství v počtu nominací … (více)

Reklama

Reklama