Reklama

Reklama

Continuum

(seriál)
Kanada, (2012–2015), 31 h 30 min (Minutáž: 45 min)

Tvůrci:

Simon Barry

Hudba:

Jeff Danna

Hrají:

Rachel Nichols, Victor Webster, Erik Knudsen, Stephen Lobo, Roger Cross, Brian Markinson, Jennifer Spence, Lexa Doig, Luvia Petersen, Richard Harmon (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(42)

Policistka z roku 2077 (Rachel Nichols) se přichomýtne k útěku bandy nebezpečných zločinců z vězení. Ocitne se i s nimi v roce 2012 a dává si za úkol nejen najít cestu zpět ke své rodině, ale zároveň pochytat zločince dříve, než uskuteční svoje plány. Přitom jí pomáhá mladý vynálezce Adam (Erik Knudsen) a Vancouverské policejní oddělení, jmenovitě Carlos (Victor Webster). (Ben Nevis)

(více)

Recenze (134)

bezvim 

všechny recenze uživatele

Námět pěkný a ta nezodpovězená otázka, která se vznáší nad celou první sérií o tom, jestli je ta budoucnost opravdu o tolik lepší a jestli si to skutečně hlavní postava myslí, se mi líbí. 1. série = 70% Druhou sérii jsem rozkoukal, ale nakonec jsem to vzdal. Tak nějak to ztratilo dech, začalo se to natahovat a mě jako divákovi to přišlo, že scénáristi už neví, jak (a co) mají natáhnout na těch x dalších dílů. Začalo to vykazovat prvky špatné telenovely, bylo to až otřesně předvídatelné. 2. série 50% ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

1. série Podle traileru jsem se na tenhle seriál dost těšil a na rozdíl od mnohých mi bylo jasné, že cestování časem nebude na denním pořádku. Hlavní kladná dvojice Kiera & Alec na mě působila velice dobře. Pár vychytávek z budoucnosti se mi taky moc líbilo, i když bych jich samozřejmě uvítal i víc a kousky skládačky do sebe na konci perfektně zapadaly. Začátek super, konec super, jen ten prostředek občas nebyl úplně ono. *** 2. série Druhá série si udržela příjemné a zajímavé tempo a vážně jsem se nemohl dočkat, co se bude dít ve finále. A když finále přišlo, tak jsem byl překvapenej, protože tohle jsem vážně nečekal a jsem vážně zvědavej na to, jak se bude pokračovat. Určitě si to nenechám ujít, chci zjistit jak Keira dopadne. *** 3. série Třetí série mě nedokázala tolik vtáhnout jako ty předešlé v úvodních dílech jsem se musel přemlouvat, abych to vůbec vydržel a byl jsem vcelku zmatený tím, co se tam děje. Jenže jak přibýval čas, vše do sebe zapadalo a přiblížilo se velmi napínavé a zajímavé finále, které mě přinutilo nad Continuum nezlomit hůl a těšit se na to, jak se vyvine případná čtvrtá řada. *** 4. série Závěrečná čtvrtá řada působí jako jedna velká tečka, ale přesto se nemůžu zbavit dojmu, že to mohlo být větší a zajímavější. Já od finále odešel trochu zklamaný a to i přesto, že se všechno uzavřelo. I tak však budu na Continuum vzpomínat v dobrém a každému doporučím se podívat. Protože Keira a její vychytaný obleček za shlédnutí určitě stojí... ()

Reklama

jolanek 

všechny recenze uživatele

Po pilote a nasledujucej casti musim uznat ze ak zmiesate technologiu Alcatrazu s konspiraciou Jericha, da sa na co divat. Vyzera to slubne, urzuje v napati, herci velmi prijemni na pohlad a i sci-fi prostredie a technologia uveritelna. Takto si to zatial predstavujem, je tu velmi slubne, a dufam ze to nepokazia. ()

Crowen 

všechny recenze uživatele

Velice solidní start, ovšem skvělou první sezónu už tvůrci nikdy nezopakovali. Druhá půlka seriálu už je překobinovaná změť událostí a paradoxů nedávající pořádnej smysl. Dokoukáno na sílu. Točit o cestování v čase je prostě těžký, zvlášť když si ani nestanovíte žádný pevný pravidla, jak má fungovat kausalita. Neukočírovali to. ()

cogi 

všechny recenze uživatele

Seriál není z toho žánru, že od první minuty Prásk a doslova "žerete" každou minutu. Seriál se postupně rozvijí a postupně vás omotává a vy zjišťujete, že chcete další a další díl. . Jinak mi i přijde, že až tak moc SCIFI seriál není a že už některé věci jsou v dnešní době taky možné (nebo spíš, že už jsou vyrobené či k nim není moc daleko) ()

Galerie (948)

Zajímavosti (7)

  • Kniha, kterou Edouard Kagame (Tony Amendola) dostává v den svých narozenin, je historický román z období Velké francouzské revoluce Charlese Dickense "Příběh dvou měst" prvně publikovaném londýnským knižním nakladatelstvím Chapman & Hall v roce 1859. (Conspi)
  • Všechny epizody první série mají v názvu dílu hrátku se slovem "Time", čímž se seriál odkazuje na téma cestování časem. Všechny epizody druhé série mají v názvu hrátku se slovem "Second", čímž se odkazuje na to, že jde o druhou řadu seriálu. Všechny epizody třetí řady mají v názvu hrátku se slovem "Minute". (Pajky3)
  • Natáčanie prebiehalo vo Vancouveri, kde sa odohráva aj samotný dej. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama