Reklama

Reklama

Continuum

(seriál)
Kanada, (2012–2015), 31 h 30 min (Minutáž: 45 min)

Tvůrci:

Simon Barry

Hudba:

Jeff Danna

Hrají:

Rachel Nichols, Victor Webster, Erik Knudsen, Stephen Lobo, Roger Cross, Brian Markinson, Jennifer Spence, Lexa Doig, Luvia Petersen, Richard Harmon (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(42)

Policistka z roku 2077 (Rachel Nichols) se přichomýtne k útěku bandy nebezpečných zločinců z vězení. Ocitne se i s nimi v roce 2012 a dává si za úkol nejen najít cestu zpět ke své rodině, ale zároveň pochytat zločince dříve, než uskuteční svoje plány. Přitom jí pomáhá mladý vynálezce Adam (Erik Knudsen) a Vancouverské policejní oddělení, jmenovitě Carlos (Victor Webster). (Ben Nevis)

(více)

Recenze uživatele KM Phoenix k tomuto seriálu (1)

Continuum (2012) 

Zajímavě rozjetý seriál, který se v druhé a třetí sérii zbytečně překomplikuje, přesto zakončuje docela solidní (a krátkou) čtvrtou sérií. Seriál je vyjímečný tím, že se tu v průběhu dílů mnohokrát mění nálepky kladných a záporných postav (řekl bych, že to i trochu přehnali) a vztahy a spojenectví se mění jak na obrtlíku a je i vcelku jedno jestli si postavy navzájem zabily ty nějaké alternativní "já". Herectví R. Nichols je, obzvláště ze začátku, až bolestné sledovat, člověk má pocit že snad nemá jiný než težce ublížený bolestínský výraz. Také mne fascinovalo, že v tomto seriálu (ať už v přítomné nebo budoucí časové linii) neexistuje nic kromě Vancouveru. Ten je centrem všeho světového dění dnes i v blízké budoucnosti. ()

Reklama

Reklama