Reklama

Reklama

Muži sobě

(seriál)
USA, (2012–2014), 10 h 30 min (Minutáž: 20–22 min)

Tvůrci:

Breckin Meyer

Hudba:

John Swihart

Hrají:

Danny Masterson, Michael Cassidy, Adam Busch, James Lesure, Meredith Hagner, J.K. Simmons, Amy Smart, Julian Morris, Stephanie Lemelin, Emily Baldoni (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(30)

Obsahy(1)

Neal, Tyler, Gibbs a Milo jsou kolegové z redakce jednoho časopisu, a taky kamarádi.Takže řeší všechno společně. (TV Nova)

Recenze (39)

Hvezda1 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně vtipný seriál, co věta, to perla. Parta čtyř kamarádů-spolupracovníků různých povah, řeší každodenní pracovní, osobní a milostné situace. Kultivovaně pojatý seriál bez vulgarit plný sarkastického humoru a vzájemných naschválů hlavních protagonistů se mi ani po několikerém shlédnutí neokoukal. Za mne jeden z nejvtipnějších seriálů, které znám. ()

TheJokerCZ 

všechny recenze uživatele

Výborná dvacetiminutová oddechovka, jen škoda že to nemá víc než tři série. Všechny postavy jsou hodně dobré, ale PJ je prostě nejlepší! 1. řada 7/10, 2. řada 7/10, 3. řada 8/10. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně velice příjemné překvapení, jelikož tenhle sitcom jsem donedávna vůbec neznal. Potěšila mě i účast oblíbence Danny Mastersona (Hyde z That 70's Show). Fórky jsou dobře dávkované a chemie v ústředním bromance kvartetu funguje na jedničku. ()

Mithrandil 

všechny recenze uživatele

Jedna perla za druhou. Jako snad u každého seriálu je třeba se rozkoukat a skouknout aspoň dva díly aby si člověk s postavami "sedl" ale dle mého velmi kvalitní komediální seriál :) Doporučuje 8 z 10 Gandalfů ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Naštěstí to není jen další z pitomejch vydojenejch sitcomů, kde nápady a fóry dojdou už po dvou dílech. Po dlouhé době squadra, u které se královsky bavím ! 80% p.s.: Gibbs rulezzz! ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Hned na úvod rozhodně musím poděkovat za doporučení, protože tahle perla mi málem protekla mezi prsty. Nakonec si však ke mně cestu našla a já musím uznat, že se bavím na výsost dobře. Jeden z mála seriálů, kde jsem si ani nemusel moc zvykat a od začátku jsem se bavil. Kompletní čtveřice chlapíků neuvěřitelně hlásí. Já jsem nejvíc nadšenej z Mila, protože Danny Masterson je skvělej herec a jeho Hydea ze 70´s Show nelze nemít rád. Tady má sice trošku jinou roli (tolik nehulí), ale přesto pořád vládne. A skvěle ho doplňují jak Gibbs, tak i Tyler, jen Neal je trošku v pozadí, ale to vůbec nevadí. První sérii jsem shlédnul jako nic a těším se na další. A abych nezapomněl, tak hostující hvězdy jsou tu super - Amy Smart, Laura Prepon nebo Alexandra Breckenridge. 80 % *** I ve druhé sérii jsem spokojen, kadence vtipů nepolevuje. Postavy baví jako jen v málokterém seriálu. Milo, Gibbs, Tyler a Neal se rozhodně zapisují mezi moje nejoblíbenější seriálové partičky. Navíc jsem si uvědomil jednu zajímavou věc, není tady povinná gay postava, což je plus, protože to alespoň nabízí něco jiného. Opět pobavilo několik hvězdných hostů, i když tentokrát spíš pánové - Jason Lee, Ashton Kutcher nebo Benjamin McKenzie. Spolehlivě nejvíc vždy pobaví reunion jiných seriálů (70´show - Kutcher, Prepon; Las Vegas:Kasino - Marsha Thomason) 90 % *** Bohužel už poslední třetí série. Pořád jsem se bavil zhruba stejně jako předtím. Neseděl mi sice nový šéf Myron (David Krumholtz), ale zase se mi líbila nová ženská postava Jude (Kelen Colerman), i tak je škoda, že odešla Amy. Těšil jsem se na nějaké další shledání ze Sedmdesátek, ale bohužel. Aspoň přišlo jedno z Kasina (Molly Sims). 80 % U seriálu jsem se pobavil opravdu dobře. Samozřejmě díky postavám a humoru bude tento seriál sedět více pánské části publika, ale rozhodně stojí za podívání. Jen málokdy se směju u seriálu nahlas, ale Men at Work se to několikrát podařilo. Nic jsem nečekal, ale dostal jsem nenápadnou pecku, která měla vlastně jedinou velkou chybu, pouhých 30 epizod... ()

Khumbac 

všechny recenze uživatele

Ten seriál není špatný. Fusáč, brejloun, Ken a černoch s hlasem jak kdyby mluvil ze studny. Něco mi tam ale nesedí...Asi už ta americká přesycená sitkomovost. Ale zasmál jsem se...po několika více dílech měním na 4. ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Amíků se podařilo naklonovat nenaklonovatelný. Červenýho Trpaslíka a Sex ve městě. Po dlouhé době sitcom, co se dá sledovat dlouhodobě, aniž bych se za to musel stydět. Je to sice jednohubka,ale se spoustou dobrých hlášek. ()

Jayem 

všechny recenze uživatele

No pilot nebol nič moc a chcel som to vzdať ale našťastie som to neurobil a pozrel ešte druhú a tretiu časť. Tam sa to už celkom dobre rozbehlo. Zatial po 5 častiach som spokojný. Neni to síce žiadny TBBT ale zabaviť sa na tom da. Najlepšie časti zatial 3 a 4. 2 séria 80% . ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Povedené! Dle ukázek jsem od toho čekal nějakou totální blbost plnou infantilního a trapného humoru, ale opak byl pravdou. Skvělá partička, kde každý má své místo a skvěle se vzájemně doplňují. Super hlášky, vše bez obalu, šílené až absurdní situace. Prostě pohodička. Člověk vypne a pekelně se pobaví. Velká spokojenost! Howgh! ()

bagetka007 

všechny recenze uživatele

Tak jsem náhodou viděla 8. díl právě probíhající první série a jelikož jsem to po 10 protrpěných minutách vypnula... ()

Reklama

Reklama