Reklama

Reklama

Po stopách Marsupilamiho

  • Česko Hurááá do džungle! (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Reportér Dan Geraldo (Alain Chabat) přijíždí do Palombie, aby zde získal námět pro svoji exkluzivní reportáž. Spolu s poněkud bláznivým průvodcem Pablitem (Jamel Debbouze) se vydají na dobrodružní cestu, na které je čeká jedno překvapení za druhým. Tím největším bude mýtické žluté zvířátko s dlouhým ocasem – Marsupilami. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (59)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $50,140,000▐ roztomilo haluzné až zvrhlé, občas to aj pobaví, počítačová grafika v pohode, dalo sa /40%/ ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je pecka jak sviňě!! Takhle to dopadá když člověk hledá měď a narazí na zlato. Režisér a hlavní herec Alain Chabat, který je zodpovědný za klasiku Rrrrrr! natočil další bláznivou komedii v podobném stylu a řezal jsem se smíchy po celou stopáž. Většina filmu se odehrává kdesi v džungli, kde je mýtické stvoření Marsupilami ( vypadá jako pokémon), které žere piraňě, krade orchidej mládí a vyvádí neplechu. Do toho zde přijíždí reportér udělat reportáž a k tomu mu pomůže místní podvodník Jamel Debbouze a bude je čekat výpravná jízda plná překvapení a šílených situací. Je zde plno zajímavých narážek ( Celine Dion vládne!), ale pobaví i opíchání čivavou, šílený kmen Paiové podávající LSD, či posedlý botanik mládím. Celkově vzato výborná záležitost, kterou si budu chtít pustit s každým, koho mám rád. Příběh***, Akce***, Humor*****, Násilí>Ne, Zábavnost*****, Hudba***, Vizuál****, Atmosféra****, Napětí***. 8.5/10. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Už ve filmu Asterix a Obelix: Mise Kleopatra hrál Jamel Debbouze dost ujetou roli, takže jsem počítala, že v tom bude pokračovat.. Dle úvodní scény s papouškem se tak stalo... Hrozná kravina, ale upřímně jsem se několikrát zasmála, takže svou roli to splnilo :D To zvířátko úžasné.. Také roztomilé a ono to jí piraně :D ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Mluvím všemi jazyky. Za 249 let jsem se je naučila." Tak to gratuluju, protože tato slečna vypadala tak na desetinu uvedeného věku a moc se mi líbila. Oproti tomu ta žlutá potvora s ocasem, tedy marsupilami, mě zase tak moc nezaujala. Nicméně o humorné situace nebyla nouze. Pobavily mě třeba hrátky s paralyzérem, léčba papouška, tanec Payů, fórky s Celine Dion nebo jízda na lamě. A taky jsem dostal poučení, že nabíjet marsupilamiho elektřinou se nevyplácí. Jelikož však netoužím být diktátorem, tak tuto informaci patrně k dalšímu životu potřebovat nebudu. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Juuu, takový hezký zvířátko ten Marsupilami=) A jůůů, tolik skvělých hlášek zde. A jůůůů, hudba ve filmu skvělá. A jůůůůůůůů, jak mě dokáže taková blbůstka skvěle navnadit a potěšit, stačí pár parodických narážek, pár vtipných hlášek typu "Strom pokácí dřevorubce či ve 12:20 bude 17:43". A na závěr: "Hu, ha, huuha..." =D ()

juta 

všechny recenze uživatele

Pán režisér Alain Chabat vytvořil po dokonale našlapaném hláškami RRRrrrr!!! další komedii, která má své kouzlo a také plno nových a vtipných hlášek. Doufal jsem, ale již předem mi bylo jasné, že něco takového jako "- začíná noc! - drž hubu!" se bude velmi těžko překonávat. Ano, žlutý tvoreček je slabší dílo, ale přesto jsem se slušně bavil a byl jsem rád za podobný humor, jako jsem mohl vidět u RRRrrrr!!! ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na další fajn komedii od Alaina Chabata s výborným hercem Jamelem Debbouzem. Skvělá dobrodružná komedie! Jamel a Alain skvělá dvojka, fajn záporák a Celine. Já se bavil. ,,naše lidstvo vymře jako v avataru" :DD ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem komediálně-parodickou nahláškovanou stupidní pecku, ale výsledek mi přijde jako hloupé béčko bez ambicí. Provedení celkem odfláklé, hláškuje se zde co 5 sekund, ale zasmál jsem se u každého desátého vtipu, a to je asi problém. Nápad šílený, naháněčka padesáti lidí a jednoho pokémona v džungli, ale celé je to takové strašně neforemné, nezábavné a nijaké. Na jednu stranu chce film reálně rozjet příběh a na druhou stranu tady někdy solí neskutečně hloupé fóry. Kdyby se držel jen druhé zmíněné cesty, asi bych se u něj uvolnil a bavil víc, takhle je to takový divný mišmaš. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Chápu, že se vám teď o tom nechce mluvit.." ;) Přesně tahle replika, která naopak nutně snadno vyvolá výbuch smíchu, komentující však nesmírně trapnou předchozí pasáž s nadrženým čivavou skvěle dokumentuje, za jak obludně až kontrastně nevyrovnaný kus tahle šílenost vlastně platí, když ta veliká spousta skvostných nápadů přichází naprosto v niveč pod tíhou nechutností, zhovadilostí a dějové hlušiny.. Mistr nonsensu, režisér, scenárista a herec, Alain Chabat je prostě magor, snad by mu, především jeho filmům, i prospělo, kdyby se nesnažil ho prakticky celý ukrást pro sebe a věnoval se řádně jen té režii.. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Úvodní scéna s papouškem je tedy dost ujetá. Bohužel to nastoluje linii tohoto příběhu a vlastně celý ten film je ujetý. CITÁT - Je mi zzzimá.....do zzzzadku nééé..................... Po půl hodině jsem zjistil, že mi tento příběh nic neříká a nebaví mě. Je to příliš suchý humor. Příběh je ujetý a trapný. CITÁT - Matka sloužila u Hitlera, ta věděla co je drsňák......... Vypnul jsem to a nedokoukal. Snad někdy jindy........... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Komédia, bláznivá, pre všetky vekové kategórie. Aj keď sa dá povedať, že vlastne je to pre každého, ale zároveň pre nikoho, pretože niekto zrejme nebude spokojný s až príliš sladučkým zvieratkom a deti zase budú čučať jak koza na vráta pri scéne s čivavou ( psovi je zrejme jedno, o akú dieru ide ). ()

Helo 

všechny recenze uživatele

"A tak jsem si řekl, Žile? Pak jsem si uvědomil, že se nejmenuju Žil, a tak jsem si řekl, Dane?" První půl hoďky sice nuda, ale pak už je to opět klasická Chabatovská šílenost. Rrrrrr a Asterix se mu sice povedli o něco víc, ale i tak mě při sledování tohoto po celou dobu neopustil přiblbej úsměv. Chabat by filmy mohl točit častěji, jeho komedie vážně můžu. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Animovaný seriál som aktívne nesledoval, no keď som naňho v TV narazil, nebolo mojou prioritou okamžite prepnúť kanál. A celovečerná snímka mala rovnaký osud. Vidieť to náhodne v TV zo ženou a pohárikom vínka, malo u mňa tendenciu sa celkom baviť. Ako oddychovka to funguje. Vtipov, hlavne tých škodoradostných, je tu habadej a niektoré sa celkom podarili.Tento typ (rodinnej?) komédie je mi cudzí, no nenudil som sa 2,5*. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na spolupráci Chabata a Debbouze a ano, bylo tam pár jejich klasických praštěných fórů, které jinde k vidění nejsou, ale jako celek to moc nefunguje a většinu času to ani bohužel není vtipné. Příšerka sice fajn, ale dohromady se nedá říct, že by mě to příliš bavilo. 50% ()

laik_60 

všechny recenze uživatele

Bláznivá "krejzykomedia". Miestami príliš suchý a vtieravý humor. Film som nedopozeral, nech sa to nestane aj tomu, kto toto číta. :) ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Alain Chabat a ten druhej debil (Jamel Debbouze) by se měli vzít!!! :)) Království za Marsupilamiho! Ten jeho ocas... :)) Paráda!! ()

LiborGondek 

všechny recenze uživatele

Když ona je to taková blbost, až je to docela hezký... Hodnotit to jako dokumentární film, tak je to super. Krásné záběry přírody, atp. Hodnotit to jako komedii, tak film také obstojí celkem důstojně - zasmát se je kde a je i čemu. Hodnotit tento snímek ale jako celek, to už je oříšek. Nakonec dávám 2* a myslím, že je to asi maximum, co jsem dát mohl. ()

korndaddy 

všechny recenze uživatele

Příznivci fekálního americkýho humoru, kdy se jen prcá a za každým druhým slovem je FUCK ať raději vynechaj. Po stopách Marsupilamiho je přesně ten film (podobně jako RRRrrr!!!) kterej prostě všem nesedne. Já se bavil. Francouzský smysl pro humor mě baví a tudíž sem spokojen. ()

Reklama

Reklama