Reklama

Reklama

Po stopách Marsupilamiho

  • Česko Hurááá do džungle! (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Reportér Dan Geraldo (Alain Chabat) přijíždí do Palombie, aby zde získal námět pro svoji exkluzivní reportáž. Spolu s poněkud bláznivým průvodcem Pablitem (Jamel Debbouze) se vydají na dobrodružní cestu, na které je čeká jedno překvapení za druhým. Tím největším bude mýtické žluté zvířátko s dlouhým ocasem – Marsupilami. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (59)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Animovaný seriál som aktívne nesledoval, no keď som naňho v TV narazil, nebolo mojou prioritou okamžite prepnúť kanál. A celovečerná snímka mala rovnaký osud. Vidieť to náhodne v TV zo ženou a pohárikom vínka, malo u mňa tendenciu sa celkom baviť. Ako oddychovka to funguje. Vtipov, hlavne tých škodoradostných, je tu habadej a niektoré sa celkom podarili.Tento typ (rodinnej?) komédie je mi cudzí, no nenudil som sa 2,5*. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Už ve filmu Asterix a Obelix: Mise Kleopatra hrál Jamel Debbouze dost ujetou roli, takže jsem počítala, že v tom bude pokračovat.. Dle úvodní scény s papouškem se tak stalo... Hrozná kravina, ale upřímně jsem se několikrát zasmála, takže svou roli to splnilo :D To zvířátko úžasné.. Také roztomilé a ono to jí piraně :D ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem komediálně-parodickou nahláškovanou stupidní pecku, ale výsledek mi přijde jako hloupé béčko bez ambicí. Provedení celkem odfláklé, hláškuje se zde co 5 sekund, ale zasmál jsem se u každého desátého vtipu, a to je asi problém. Nápad šílený, naháněčka padesáti lidí a jednoho pokémona v džungli, ale celé je to takové strašně neforemné, nezábavné a nijaké. Na jednu stranu chce film reálně rozjet příběh a na druhou stranu tady někdy solí neskutečně hloupé fóry. Kdyby se držel jen druhé zmíněné cesty, asi bych se u něj uvolnil a bavil víc, takhle je to takový divný mišmaš. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Pán režisér Alain Chabat vytvořil po dokonale našlapaném hláškami RRRrrrr!!! další komedii, která má své kouzlo a také plno nových a vtipných hlášek. Doufal jsem, ale již předem mi bylo jasné, že něco takového jako "- začíná noc! - drž hubu!" se bude velmi těžko překonávat. Ano, žlutý tvoreček je slabší dílo, ale přesto jsem se slušně bavil a byl jsem rád za podobný humor, jako jsem mohl vidět u RRRrrrr!!! ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je pecka jak sviňě!! Takhle to dopadá když člověk hledá měď a narazí na zlato. Režisér a hlavní herec Alain Chabat, který je zodpovědný za klasiku Rrrrrr! natočil další bláznivou komedii v podobném stylu a řezal jsem se smíchy po celou stopáž. Většina filmu se odehrává kdesi v džungli, kde je mýtické stvoření Marsupilami ( vypadá jako pokémon), které žere piraňě, krade orchidej mládí a vyvádí neplechu. Do toho zde přijíždí reportér udělat reportáž a k tomu mu pomůže místní podvodník Jamel Debbouze a bude je čekat výpravná jízda plná překvapení a šílených situací. Je zde plno zajímavých narážek ( Celine Dion vládne!), ale pobaví i opíchání čivavou, šílený kmen Paiové podávající LSD, či posedlý botanik mládím. Celkově vzato výborná záležitost, kterou si budu chtít pustit s každým, koho mám rád. Příběh***, Akce***, Humor*****, Násilí>Ne, Zábavnost*****, Hudba***, Vizuál****, Atmosféra****, Napětí***. 8.5/10. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (3)

  • Jedná se o takzvané Animatoin-live-action, kresléný film prokládaný živou akcí. (Terva)
  • Ačkoliv se jedná o francouzský film, natáčení probíhalo v Belgii a Mexiku. (Terva)
  • Jedná sa o zfilmovanie komiksu "Marsupilami" od belgického autora André Franquin. (Scraffy)

Reklama

Reklama