Reklama

Reklama

Jesse Stone: Bludiště pochybností

(TV film)
  • USA Jesse Stone: Benefit of the Doubt
všechny plakáty
TV spot

Obsahy(1)

Jesse Stone se vrací z nechtěného důchodu poté, co jeho nástupce zemře při explozi svého policejního vozu. Ostatní policisté, se kterými dřív pracoval, jsou pryč. Na vyřešení případu zůstal úplně sám. Šéf se vrací do práce. Šokující dvojnásobná vražda otřese poklidným městem Paradise od základů. Stone je povolán zpátky do akce. Jeho bývalé policejní oddělení je téměř prázdné, a tak mu nezbývá, než spoléhat na svou profesionální intuici a pustit se do pátrání na vlastní pěst. Skvěle napsaný a ještě lépe zahraný detektivní příběh plný záhadných událostí vedoucích k překvapivým odhalením. (HBO Europe)

(více)

Recenze (28)

ceskyhonza 

všechny recenze uživatele

nash. tu napsal velmi pěkně a výstižně, co bych mohl podepsat u všech dílů Jesseho. Trefily se mi přímo na "moji parketku", takže došlo dokonce i na knížky pana R. B. Parkera, který mimochodem byl přítel Chandlera - autora další výborné postavy Philla Marlowea, i na sehnání vynikajícího soundtracku Jeffa Veala. Pan Parker bohužel zemřel, ale nekteré knížky vyšly s uvedenou podporou právě Toma Selecka. Moc rád bych proto věřil, že Tom Seleck má práva ještě alespoň na jeden film a také se ho dočkáme. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Jesse mi chyběl a rok napjatého čekání byl hodně dlouhý. Byl jsem však odměněn skvělým a skvěle natočeným příběhem. Opět je to hodně o pocitech, přitom člověk nemá ani na okamžik pocit, že by se nic nedělo. Příběh je hutnější než ten předchozí, dokonale propojený s předchozími filmy, jejichž motivy dále rozvíjí, prohlubuje a některé také překvapivě odhaluje. Ponuré, pozvolna se odvíjející drama zachovává původní styl s atmosférou marinovanou dokonale vláčnou melancholií, které téměř magickou sílu dodává hudba Jeffa Beala, barevné ladění, rozvážný, ale přesný střih. Jesse Stone je životní rolí Toma Sellecka a nejlepší krimi sérií, kterou jsem dosud měl možnost vidět. . ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Jsem Jesse Stone, náčelník policie......... Okolo 22 minuty sleduje Jesse Stone na VHS přehrávači film z roku 1958 s názvem "The Last Hurrah". Kriminální zápletka je povedená, jen škoda, že tu již není druhá dějová linie. Scénář, který napsal Tom Selleck a Michael Brandman. Z knih Roberta B. Parkera tak již zůstalo jen jméno Jesse Stone. Příběh se tak utápí v nudě, která je skoro nekonečná. CITÁT - Instinkt je domněnka s jistotou.......... Už i ty opakující se řeči, co se maj tvářit jako vtip, mě nepobaví. Protože jsem viděl všech sedm předcházejících příběhů, jsem z toho velmi zklamán. Chtělo by to vymyslet něco lepšího, nebo dodat tu ztracenou druhou linii příběhu a nebo už tuto sérii ukončit. CITÁT - Teď zas buď policajt.......... V tomto příběhu můžeme poprvé vidět, že Jesse Stone pohladí svého psa Reggiho. Pes Reggie se v reálném životě jmenuje Joe. CITÁT - Je to jen instinkt.......... ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Zatím nejlepší vizuál, absolutní bomba. Na závěr se dočkáme nejdelší akční scény za celou sérii, jen škoda že ta přestřelka v lodi byla průměrně natočená s televizním ratingem (žádné průstřely). Selleck je pořád výbornej, případ mi přišel dostatečně zajímavej, vztah se psem dostal větší rozměr a překvapil otevřený konec. Ze začátku solidní exploze. Nějak nemám co bych vytkl, ale myslím si že série nabídla silnější díly. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Tento díl obsahuje netypicky jen jednu příběhovou linii a to nejspíše tu nejsilnější v celé sérii. Navíc Benefit of the Doubt poměrně úzce pracuje s předchozími díly a rozvíjí je či je uzavírá. A nechybí ani klasické "stonegirl". Jesse Stone se pomalu stává Jamesem Bondem na poli detektivek. ()

nervoznideda 

všechny recenze uživatele

po 8mi dílech ve 2 dnech skoro záhul ale dalo se to vydržet s cigaretou pivem a rumem, snad neskončím v blázinci. Znám více filmů se Selleckem jako velitel Invaze a nevinný muž byl také skvostný, už je to prdola jako já deda ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Já chci okamžitě další díl, hned! Tom Selleck, jeho depky, prostředí, postavy, zápletky. Tenhle styl detektivky/dramatu se mi líbí. Já chci další. ~ Oproti předchozímu dílu se už znovu něco děje a navíc se rozmotává i minulost, nastíněná v takřka všech minulých dílech. Znovu pomalé ponuré detektivní vyprávění. ()

rt12 

všechny recenze uživatele

Jesse navazuje na předešlý díl o něco těsněji než se to stávalo v předešlých částech. Nepřestává být sám sebou stále u dvou panáků denně, snad jen se psem je na tom o něco lépe. I tento díl si udržel slušnou úroveň a pokud si jej nepustíte po knedlu -zelu, nebudete mít problém vychutnat si napínavý příběh, který je vyprávěn jako vždy zvláštním poklidným tempem. Což jen podtrhuje kvalitu a zajímavost TV filmu. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Tom alias Jesse zakončil svoji filmovou sérii s grácií. Znovu jmenován do úřadu šerifa vyráží na svou poslední misi...jenže zdaleka to nebude jednoduché, protože nepřítel je liška mazaná a nechce se nechat chytit lacino. 75% ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Konečně jsem měla příležitost uvidět i zatím poslední z televizních kriminálek s melancholickým detektivem v podání excelentního Toma Sellecka. Většinou u filmu upřednostňuji příběh, ale zde jsou všechny složky vzácně vyvážené, a to jak působivé kultivované herecké výkony, tak sugestivní kamera i fascinující hudba, která mi ještě dlouho po skončení filmu zněla v uších. Kdyby toho nebylo, byl by možná základní detektivní příběh docela obyčejný. Doufám, že slovíčko „zatím“ poslední, neznamená „úplně“ poslední. Už se moc těším na další osudy Jesse Stona v Paradise. ()

MI-380 

všechny recenze uživatele

Zapadákov v Nové Anglii nebo ve Skandinávii? Zádumčivý chytrý alkoholem prosáklý policajt z Nové Anglie nebo Skandinávie? Žánrový severský detektivní seriálový průměr: bez znalosti předchozích dílů 55% (254 hodnotících, 64%). ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele

Captain Healy: This is the best drink I've had since I was shot. Jesse Stone: It's the only drink you've had since you were shot. ()

radaza 

všechny recenze uživatele

Tom Selleck přesvědčuje o své inteligenci.... nehoní si triko v desítkách filmů, alu už si jen vychutnává Stonea. Jaké může být lepší vyvrcholení kariéry. Jen by jich mohl točit víc....v 75 to už asi nepůjde..... Mám tyhle detektivky rád. ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, možná je to tím, že jsem neviděla předchozí díl, ale vážně jsem se nedokázala do příběhu zabrat. Dost jsem se nudila, pořád jsem čekala na nějaký zvrat a najednou byl konec. ()

Reklama

Reklama