Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyři kamarádi chtějí po třiceti letech znovu zdolat na kolech horu Mont Ventoux. Celou akci ale zkomplikuje jedna stará známá z jiného světa. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

klukluka 

všechny recenze uživatele

U komedie se nemusím popadat za břicho. Ty, při kterých se ve mně rozhostí pohoda, mám možná dokonce i raději. Ventoux mi ale nenabídlo ani jedno. Naopak mi to místy přišlo zlý a agresivní. Nelíbila se mi dokonce ani linka z osmdesátek a to už je fakt na pováženou, když někdo nedokáže mile zachytit dobu mého vlastního mládí, vydolovat z ní něco aspoň trochu poetického. Hezká modrá obloha, sem tam pěkná krajina, ale jinak fakt nevím, za co bych to tak měl asi chválit..? ()

Reklama

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Nicnerikajici "komedie" o parte divnejch kluku a jedny holce, ktera jim kdysi zamotala hlavu. Ted po triceti letech se rozhodnout zopakovat vylet z mladi...jako nuda jak remen, vsechno predvidatelne, komicnost zadna. Kdyby nejeli na Mont Ventoux, ale sli misto toho treba na fotbal nebo na ryby, vyslo by to nastejno... ()

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Pěkný film o přátelství čtyř chlapců a později chlápků a zlomové události spojené s femme fatale jejich životů. Hrdinové sympatičtí, prolínání časových linek srozumitelné. Krajina okolo Mont Ventoux pěkná. Škoda, že předlohu od Berta Wagendorpa v češtině nikdo nevydal. Příjemné překvapení z Nizozemí. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama