Reklama

Reklama

Královny savany

(seriál)
  • Česko Královny savany - krásné a nezkrotné I. (více)
Francie, 2010, 3x50 min

Obsahy(1)

Epizoda 1 (Umění být královnou): Které zvíře je královnou savany? O první místo se utkají lvice Lauren, gepardí samice Victoria, paviání samice Josie a slonice Esther. Která si odnese prvenství?

Epizoda 2 (Umění svádět): Která ze samiček využívá nejlépe svých ženských triků? Lvice Lauren, gepardí samice Victoria, paviání samička Josie a slonice Esther předvedou své umění svádět.

Epizoda 3 (Nejlepší matka): Které zvíře savany je nejlepší matkou? O první místo se utkají lvice Lauren, gepardí samice Victoria, paviání samice Josie a slonice Esther (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Nebýt toho naprosto příšernýho, pohádkovo-trapnýho komentáře, byl by to pěknej dokument. Bohužel dokumenty nejsou jen o obrázcích, ale hlavně o tom, co je nám divákům sdělováno - mělo by nás to poučit a rozšířit nám obzory, ovšem tady je to opravdu odpuzující. K tomu se chvílema připojuje i soundtrack ("... a pakoně se mohou vydat dál savanou..." - a do toho začne hrát znělka z Četníků ze Saint Tropez). V tuhle chvíli jsem měl pocit, jako by si tvůrci dělali z diváků srandu a měli je za totální blbce. A takových šíleností se tam najde víc, např. "...a na scénu přichází manželé Hyenovi. (teď záběr, jak se hyeny začnou pářit) Pan Hyena nemá moc výdrž, říká se, že někdy na zádech paní Hyenové usne." To jako fakt někdo myslel vážně tohle?!?! ()

waits

všechny recenze uživatele

Nádherné záběry (vizuálně pět), stupidní koment (ano, až odpad). Jednoznačné doporučení: Dívejte se se staženým zvukem a pusste si k tomu nějakou pěknou hudbu inspirovanou Afrikou. Třeba Ali Farka Tour nebo Dobet Gnahore - pak to bude perfektní. ()

Reklama

Yarwen 

všechny recenze uživatele

Mohl to být zajímavý přírodopisný seriál, místo toho z něj udělali feministický kýč. Hlášky typu "Většina z nás se samcům v životě vyhýbá" jsou již daleko přes míru tolerance, k tomu velká moudra jako "Je lepší se najíst, než být sněden", případně "při dělení uloveného zvířete zapomínali lvi na dobré vychování" srážejí tento seriál dolů. ()

Mylouch 

všechny recenze uživatele

Plytce feministicky navedená masáž, která se v africké divočině snaží najít oběť do svého laciného konceptu s ještě lacinějším komentářem, znehodnocujícím řadu dokumentárních úlovků. Ale dozvíme se tu, kolik dobra samice páchají, a dokonce i moudra typu "když vás drží predátor za nohu, je potřeba věřit, že to dobře dopadne" nebo "tlupa je promiskuitní, takže není divu, že samice je podrážděná". ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama