Reklama

Reklama

Prom Night

Krátkometrážní / Drama / Muzikál
USA, 2010, 8 min

Recenze (6)

CageDepp 

všechny recenze uživatele

8 minut se dalo koukat na tancující holku mezi balónkama a při tom poslouchat jednu a tu samou písníčku. Myslim, že by to bylo docela dobrý psycho, kdyby ten film měl aspoň hodku a půl. A určitě kdyby to dělal David Lynch tak to tady spousta lidí vychvaluje. ()

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

Přirozenost - přetvářka - dvě tváře - mládí - dospělost - panictví - odpanění - smutek - radost - zamilovanost. Když jsme sami jsme naprosto přirození (kamera za dveřmi). Snímka zobrazuje spoustu pocitů, které musí divák vidět "třetím okem". ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Bavilo mě poslouchat Be My Baby, celkem mě bavilo i to taneční poskakování hlavní a jediné hrdinky, ale to je tak všechno. Nic hlubšího jsem v tom neviděl, ale to se ode mne určitě ani nedalo očekávat. Takže za mne velká gratulace všem, jimž jejich vnímání umožnilo tento kousek pochopit. ()

darkrobyk odpad!

všechny recenze uživatele

Dal bych jednu hvězdu za song, kdyby se mi ho autorka nepokoušela zhnusit. Jo, hra na Pamelu byla v prvním momentu vtipná, ale jinak nic... možná, kdyby si utrhla ruku či hlavu, dostalo by to alespoň trochu grády... Co je ale na tom fantasy či muzikál, nechápu. ()

Marqta odpad!

všechny recenze uživatele

Ehhm, tohle šlo absolutně mimo mě. Možná kdybych byla opačného pohlaví získal by tenhle snímek nové rozměry...ale jinak vážně ne. A ano, byla jsem ráda, že to trvalo jen těch 8 minut. ()

Reklama

Reklama