Reklama

Reklama

Posedlost

(TV film)
  • Kanada Obsession (více)

Obsahy(1)

Sonia Patton přijímá perfektní pracovní nabídku, což ale znamená, že musí opustit svůj domov v New Yorku a přestěhovat se do malého městečka nedaleko Bostonu. Nicméně, někdo v jejím životě není připraven žít bez ní... (oficiální text distributora)

Recenze (7)

len.tilka 

všechny recenze uživatele

Debilní ptákovina, kde hlavní roli hraje naivní dilina, co pobíhá po skladišti v kozačkách a čeká půl hodiny než použije paralyzér, kterej už má od začátku a zastaví v poklidu na odlehlý silnici chlapíkovi, co jí už ten nějakej pátek drásá. Hm. A třešničkou na dortu je rána železem do hlavy, která ovšem nezanechala žádné zranění. No to už se nedalo. ()

Xanthe 

všechny recenze uživatele

Otřepaný a předvídatelný příběh o žárlivém exmilenci, jakých byly v TV už desítky. Postava policejního stalkerského břídila Dylana Neala byla dost nepřesvědčivá, neb psychopati bývají obvykle inteligentní. Z obsazení se nějak vytratil Nicholas Lea. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Fakt nevím, jestli má cenu psát o tomhle filmu něco normálního, spíš přihodím nějakou tu blbost na úrovni jeho kvality; Posedlost bych doporučoval panu Vrbovi pouštět na každém srazu nároďáku, protože kdyby byla naše hra takhle jednoduchá a přímočará, museli bychom teď být mistři světa. Jedna hvězda za bujné charisma Charismy, což dává stejný smysl, jako celý film. Dobrou. ()

reditelka 

všechny recenze uživatele

Vcelku koukatelné, nenáročné, ale... Bohužel většina akcí se dala předvídat a hlavní hrdinka byla neskutečně naivní husička neschopná dialogu. A když už, tak to stálo za to. Pro mě bohužel lehce podprůměrný film. ()

majec4 odpad!

všechny recenze uživatele

Snad na to uz nikdy nenarazim v TV. Bol som ponocnej, takze otapeny som to zvladal, ale druhy krat by som sa radsej podrezal. Nemam rad taketo typy filmov, lebo su predvidave, ale toto je uplne bez stipky nejakej inovacie a pripadnej inteligencie hlavnej hrdinky. A ten jej byvaly, asi super tajny agent zo CIA. Uz ake vecicky dokazoval, pochodzkar obycajny. Mozno budu ine nazory, no ja som sa fakt bavil na tomto "thrilleri". ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama