Reklama

Reklama

Mazel

  • Dánsko 10 timer til Paradis (více)
všechny plakáty
Trailer 1

Téměř čtyřicetiletý Denis se živí se jako profesionální kulturista a ve svém věku je stále starý mládenec. K seznámení mu chybí dominantnější povaha i správná příležitost. V posilovně se mu nedaří a celou situaci rozhodně nevylepšuje fakt, že bydlí pod jednou střechou se svou vetchou, ale panovačnou matkou. V momentě, kdy se Denisův strýc ožení s dívkou z Thajska, rozhodne se rovněž skoncovat se samotou. Odjíždí do Thajska, aby našel „pravou lásku“. Ale nevěsta se v sexuálním turistickém ráji s názvem Pattaya nehledá tak snadno... Denise čeká dlouhá a strastiplná cesta erotickými podniky, aby na konci našel ženu, která pod jeho vypracovaným svalnatým tělem objeví i jeho křehké srdce. Originálně pojatá romance autenticky i s humornou nadsázkou zachycuje různé podoby lásky, ale především citlivě zobrazuje niternou potřebu po blízkém člověku, touhu po opravdové lásce. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (151)

celticek 

všechny recenze uživatele

Seveřané to prostě umí, jsem opět unešen..už jenom ten nápad o oduševnělém kulturistovi je perfektní..Kim Kold je sympaťák, všechno plyne tak nějak přirozeně, přesvědčivě..víc takových! ()

Araliya 

všechny recenze uživatele

Presne ten typ filmiku, ktory sa mi hodi na sychrave pocasie, deku, priam komornu atmosferu pri horucej salke caju. Nic prevratne nove, len jednoducho prerozpravany pribeh obycajneho cloveka. [75%] ()

Duke90 

všechny recenze uživatele

Pomalu plynoucí jednoduché drama o velkým klukovi, co si vydřel monstrózní muskulaturu a zapomněl přitom budovat i sebevědomí v obyčejném životě. Je až skoro k neuvěření, že takový gigant dovede svým projevem zaútočit na city (když pominu Zelenou míli). Kim Kold jen nahodí ten svůj dobrácký strhaný výraz a my všichni mu to hezky baštíme. V šestém pokračování Rychle a zběsile bych se fakt bál, ale tady jsem cítil jen tu lítost k velkýmu méďovi. Postava Denise je pro mě jednou z nejsympatičtějších vůbec! ()

GoustDog 

všechny recenze uživatele

Velmi podobné filmu Wrestler. Po všech stránkách kvalitní, leč narativně jednoduchá one-man show, která je oproti Wrestlerovi naivní podívanou, ale to mi ani trošku nevadilo. Možná právě naopak. Ke kulturistice mám vztah a ke zvláštním romancím podobného typu rovněž, jsem proto nadšený. Mazel je jedním z těch nenápadných a komorních filmů, který předčí vaše očekávání o 100%. ()

kakyn 

všechny recenze uživatele

Dobrý film který ukazuje že tělesná stránka neznamená všechno a že i namakanej borec může mít problémy se vztahy a vůbec navázáním nějakého vztahu. ()

Olafsson 

všechny recenze uživatele

Minimalistický koncert severského typu odehrávaný herci i neherci nebývale přirozeným poklidným tempem, které mu dovoluje jít do hloubky lidských emocí bez toho, aby se musel uchylovat k dramatickým gestům a nereálným situacím. Opět se zde ukazuje, že skandinávská filmová tvorba naprosto vyniká svou standardně nadprůměrnou kvalitou co do zpracování i vybíraných témat.. Velmi příjemné překvapení které mně dojalo, aniž by muselo sahat ke slizkému sentimentu nebo romantice hollywoodského ražení.. Kim Kold a Elsebeth Steentoft jsou v projevu skvěle civilní.. Doporučuji k dlouhému zimnímu večeru se šálkem čaje a možná i činkou v jedné a Thajkou v druhé ruce.. ()

dzberry 

všechny recenze uživatele

Dánský Hulk s lehkým oidipáčkem a výrazným psím pohledem ztracen v thajském překladu... Některým maminkám by se mělo preventivně fláknout hned zrána ještě před snídaní... Komorní pohůdka. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Denis je prostě bedna.Jak psal "venca163" komediálních vložek mohlo být klidně více,protože ty dialogy jsou bravurní mezi Denisem a ženskýma.Pro mě výborná jednohubka a klidně bych dal větší stopáž,protože Kim Kold vtáhne diváky hnedka.Je to tak prostý a jednoduchý film,bez zbytečných odboček,né nadarmo se řiká,že někdy méně je více. ()

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Charakterově nesmírně rozmanitý film. Začne to dvoumetrovým kulturistou, který je hodně citlivý a hodný na svoji image, stará se o maminku a zamiluje se do maličké Thaijky. Že to nejde dohromady? Ale prd, Mads Matthiesen nám ukázal, že i protiklady se přitahují a vytvořil krásné citlivé dílo. Je pravda, že v Teddy Bear vidíme více smutných okamžiků než těch veselých a celkově je film dost ponurý. Přesto se mi to ale celkově líbilo, chválím Kima Kolda, který byl ve své roli opravdu uvěřitelný. Dávám 65% - tři hvězdy. ()

Sticks 

všechny recenze uživatele

Oddych pri rituáloch, ktoré sa učí každý sám. Slušne natočené, ale bez nápadu, väčších konfliktov a nejakých zaujímavých prvkoch v deji. Prišlo mi to až príliš prázdne a len na povrchu plávajúce. Ale aspoň ako epizódka fajn. ()

kominik18 

všechny recenze uživatele

Severský film opět nezklamal ! Možná jsem nekritická, ale většina severských filmů mi připadá úžasná. Film Mazel je příběh o bývalém úspěšném kulturistovi, který se snaží najít v životě štěstí. Zni to příšerně, ale film není sentimentální ani směšný. Je to film, který se nesnaží nikoho ohromit, ale o to víc dokáže zaujmout. ()

lobo87 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý film, ktorý prekvapivo ťahá svojím výkonom Kim Kold. Naozaj som nevedel, čo od tohto dánskeho obra očakávať, ale vo svojej krehkosti a zraniteľnosti (samozrejme duševnej) bol veľmi presvedčivý. Zaujímavý pohľad aj na Thajsko a tamojší sexturizmus. Celkovo kvalitná dráma s prvkami romantiky... 70% ()

whale 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film, který vůbec nepojednává o kulturistice, ale o vztahu čtyřicetiletého muže a jeho matky. Je to zajímavé drama, kde vztah mezi synem ( prof. kulturistou) a jeho matkou ( ženou v důchodu) postupně graduje. V touze po osamostatnění se a hledání přízněné duše se vydává na cestu do Thajska. Vůbec jsem nepochopil český název pro tento film..bída.. . I překlad názvu z dánštiny v google překladači zní přirozeněji. ( 10 hodin do ráje) ()

kverula 

všechny recenze uživatele

Hlavní postava neskutečný sympaťák. Příběh opičí matky a syna-kulturisty, který ve svých 38 letech touží po přítelkyni. A zajede si pro ni až do Thajska. Z příběhu jsem taková načatá, nějak se ten příběh ve mně (stejně jako ve filmu) neuzavřel. Chci víc. ()

Reklama

Reklama