Reklama

Reklama

Mazel

  • Dánsko 10 timer til Paradis (více)
všechny plakáty
Trailer 1

Téměř čtyřicetiletý Denis se živí se jako profesionální kulturista a ve svém věku je stále starý mládenec. K seznámení mu chybí dominantnější povaha i správná příležitost. V posilovně se mu nedaří a celou situaci rozhodně nevylepšuje fakt, že bydlí pod jednou střechou se svou vetchou, ale panovačnou matkou. V momentě, kdy se Denisův strýc ožení s dívkou z Thajska, rozhodne se rovněž skoncovat se samotou. Odjíždí do Thajska, aby našel „pravou lásku“. Ale nevěsta se v sexuálním turistickém ráji s názvem Pattaya nehledá tak snadno... Denise čeká dlouhá a strastiplná cesta erotickými podniky, aby na konci našel ženu, která pod jeho vypracovaným svalnatým tělem objeví i jeho křehké srdce. Originálně pojatá romance autenticky i s humornou nadsázkou zachycuje různé podoby lásky, ale především citlivě zobrazuje niternou potřebu po blízkém člověku, touhu po opravdové lásce. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (151)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JE TO KRÁSNÁ ZEMĚ A LIDÉ JSOU OPRAVDU MILÍ. JSOU TAM KRÁSNÉ HOLKY. A JE LEHČÍ SE S NIMI SEZNÁMIT...…“ /// Dennis je chlap jako hora. Ale ženská žádná. Kromě mámy. V Dánsku není ten výběr ženskejch asi moc pohárovej – tak proč nezkusit Thajsko? Zvlášť, když ty holky za to uměj (jak se říká) vzít… Úvodních 20 minut vyznívá tak nějak … festivalově? Pak konečně odlet a… vzhledem k Dennisově charakteru se jedná spíš vo takovou zdvořilostní návštěvu. Ne, že by to extra vadilo. Pro nás, co to tam neznaj, je to zajímavej vejlet. Příznivce zběsilýho píchání nejspíš zklame lehká romantika a taky pomalej příběh. Byť uvěřitelnej, protože vodletět z rodnýho hnízda bejvá někdy složitý. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Přemejšlím vo tom, že se zamiluju v bordelu. 2.) Je mi 40 a žiju s maminkou. (nepíšu o tobě, to já tady jen tak …) 3.) Thx za titule ,,KrustyDB“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Tak a z kraťasu sa nám stal celovečerák, ktorému však musím dať hviezdu dole. Nie preto, že by bol snáď menej kvalitnejší, ale možno práve naopak, pretože v ňom panovala natoľko tiesnivá atmosféra, ktorá priam sŕšila z pohľadu na utrápeného človeka, ktorý sa mnohokrát nevedel vzoprieť vlastnej matke a prekonať svoju introvertnú povahu, až som sa za neho celý čas modlil a dúfal, že čím skôr nastane šťastný koniec, pričom táto tiesnivá atmosféra mi pochopiteľne nerobila príliš dobre. Neviem, či som sám, kto toto dánske drama tak mimoriadne vnútorne prežíval, až to pekné nie je, ale som za Dennisa šťastný. Dennis ala Kim Kold je veľký sympaťák, ktorému od začiatku do konca budete držať palce a jeho matka, Elsebeth Steentoft, hnusná potvorá, ktorej naopak budete želať náhly srdečný infarkt. ()

Reklama

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

typické prostředí kvůli kterému přicházím stále víc na chuť skandinávským filmům.Příběh obra s dobráckou duší vás dostane až tak že ho budete litovat a fandit mu v jeho hledání.Jeho stará dominantní matka z něj fakt udělala bačkoru.Film jsem viděla v původním znění s titulky .Neumím si představit že by jeho hlas někdo tak citlivě nahradil.Ten jeho chvílemi melancholický a chvílemi zmatený pohled byl opravdu dojemný. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

"Takže ty si cestoval ako sexturista do Thajska..." Znova zo severu, znova dokonale. Aj keď český preklad zďaleka nie je doslovným prekladom originálneho názvu je preklad Mazel naozaj výstižný. 38 ročný kulturista žije sám so svojou mamou v rodinnom dome a známosti s nežným pohlavím mu robia trochu problém, resp. nevie nájsť tu pravú. V Thajsku "no problemo", tak sa vydá na cestu...Film je podaný civilne až dokumentárne, jednoducho úplne presvedčivo. Komornejšie ladenie snímku mi vôbec nevadí, práve naopak. Kulturista podal naozaj slušný výkon, zo všetkých svalnáčov , ktorých som mal možnosť na plátne vidieť je určite najtalentovanejší. Viac ako vyrovnaným výkonom žiari jeho mama, tá to dotiahla úplne k dokonalosti. Prísne slová, vyhrážky a hlavne výbuch hnevu, ktorý si vybila na synovej izbe nedávali jej synovi veľmi na výber. Jeho smutný pohľad na rozhádzanú izbu, strhané plagáty, trofeje...ma dojímal spolu s ním. Žiadna streľba, výbuchy a iné umelé prísady , iba príbeh zo života, ktorý je príjemným osviežením. Presvedčivé, dojímavé, stopáž tak akurát, pekná hudba...Objektívne silné štyri hviezdy, ale nevadilo mi na filme nič, zaujal ma, tak prečo mu nepridať? Vikingovia si zaslúžia...100%. ()

Milky. 

všechny recenze uživatele

Až mě překvapilo jak dokonale tady Matka vykreslila charakter psychického manipulátora. Jakoby autoři přímo čerpali z knihy Nenechte sebou manipulovat od Isabelle Nazare-Aga (mimochodem rozhodně doporučuju přečíst). Musím pochválit i perfektně ztvárněnou postavu Dennise jakožto oběť takové manipulátorky. Jeho naprostá neprůbojnost mě neustále dostávala ať už při konfrontaci s matkou, nákupu saka za 4000 či při čemkoliv jiném. Pro mě poměrně nečekaně se mu ale nakonec *SPOILER* povedlo se vzepřít a utéct z jejího zhoubného vlivu. Já osobně jí měl chuť přes obrazovku jednu střelit už po patnácti minutách. Natočené pěkně, možná na můj vkus ale až příliš šedivě a pesimisticky, ale k Dennisově pocitům a životu to sedělo. Ještě bych asi vytknul trošku naivní scénář. Přece jen...aby thajka po pár dnech jen tak sbalila úplně všechno (do těch pár kufrů) a přestěhovala se na druhý konec světa kvůli chlapovi kterého skoro nezná? A asi tady budu proti většině, ale na mě se takhle nalepit podobná "roztomilá" thajka s jejím vlezlým "ver ár jů from? šou mi jour masl" tak asi nezareaguju o moc líp než Dennis a myslím, že bych odešel dokonce i dřív než on (mluvím o těch ku*vách co mu nabízel známý a vlastně i o všech ostatních co se mu tam nabízely samy na ulici). ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Mnoho postav je ztvárněno neherci. (Terva)
  • Kim Kold (Dennis) měří 193 cm a jeho váha se pohybuje kolem 140 kg. (žvanimírek)

Reklama

Reklama