Reklama

Reklama

Kevin Smith: Burn in Hell

(TV film)
všechny plakáty

Recenze (7)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Fatman je zpátky na pódiu, a dlouho je to slabší než jeho předchozí stand ups, nebýt poslední velmi inspirativní půlhodiny, kde jsem Smithe viděl jako asi nikdy předtím. Ale hned úvodní dvanáctiletá divačka je taky super :) ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Kevin Smith tentokrát zabrousí i do trochu vážnějších témat, dokáže přistupovat k životu s nadhledem a určitou životní moudrostí. Jeho Q&A je tedy i obsahově docela zajímavé, ovšem trochu nešťastně končí příliš brzy. Nebudu mu to mít za zlé, ale hodina a půl opravdu nestačí. Už se totiž ukázalo, že moc lepších vypravěčů tady nemáme, takže: my chceme víc! :) 8/10 ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Taková uvolněná besídka s týpkem, který to má v hlavě parádně srovnané. Na začátku odpoví na pár batmanovskoAflackovských dotazů, pak dojde na pozadí vzniku Red State(a následém kočkování se s Phelpsovic rodinkou), aby se následně-skrze velmi osobní výpověd o smrti otce-dostal až k jakémusi divokému manifestu vášně v umělecké tvorbě.... Není to taková"sranda"jako jeho filmy ale kdo má právě tyhle filmy rád pro jejich nosnou myšlenku a poselství, ten zde nemůže být zklamán. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Kevin tentokrát ve vážnější formě navíc s pohledem do zákulisí svojí tvorby ještě důrazněji než jindy. Neznamená to však, že by tratil na kvalitě, byť i jen trochu. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

ufff, opat nevtipne rozpravanie od smitha zamerane hlavne na propagaciu jeho posledneho filmu red state a problemom s rodinou phelpsov (rodina je to vazne uchylna odporucam si najst nejaky dokument o nich napriklad na youtube). citim sa fest blbo za kazdeho cloveka co polozi nejaku otazku a potom tam musi stat polhodinu a pocuvat vsetko mozne, len nie odpoved na otazku co polozil... ()

koci 

všechny recenze uživatele

Smithovo další Q&A se tentokrát mimo jiné zaměřuje na vznik, události a zajímavosti spojené s jeho filmem Red State. ()

Reklama

Reklama