Reklama

Reklama

Arrow - Série 2

(série)
USA, (2013–2014), 16 h 23 min (Minutáž: 41–43 min)

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Stephen Amell, Katie Cassidy, David Ramsey, Willa Holland, Emily Bett Rickards, Colton Haynes, Paul Blackthorne, Caity Lotz, Celina Jade, Dylan Neal (více)
(další profese)

Epizody(23)

Obsahy(1)

V 1. sérii Arrow porazil Dark Archera, jenže celé město teď leží v troskách a jeho nejlepší přítel je mrtvý. A aby toho nebylo málo, musí se postavit nové výzvě. (Netflix)

Recenze (14)

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"My name is Oliver Queen. After five years on a hellish island, I have come home with only one goal-- to save my city. But to do so, I can't be the killer I once was. To honor my friend's memory, I must be someone else. I must be something else." Co jiného sedí k této sérii než Slade Wilson FTW. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. Séria - 90% Ešte o chlp lepšie, nápaditejšie a hlavne viac dramatickejšie. Každý diel s druhej série ma čo ponúknuť a nájde sa tu skutočne len minimum naťahovaných dielov. Finále sa slušne rozbiehalo cez pár dielov, no v záverečný dvoj-diel nedokázal strhnúť, tak ako časti pred tým. Potešil aj väčší výskyt a odkazy na niektoré komiksové postavy. ()

jh666 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série začala neskutečně, obvláště vyvrcholení podzimní části v epizodě Tři duchové bylo perfektní. Všechno by navíc pokračovali skvěle dál, kdyby ve finále tak nepodělali Slada. 95 % ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle série mě docela zklamala. Už mi totiž celý ten ostrov lezl na nervy a čekal jsem, že se ho už v první řadě zbavíme. Tady se to celé ještě rozlezlo do další zbytečné vrstvy a navíc se všichni mrtví furt vrací jako super lidi, do toho nějaká Liga vrahů, sestra taky přežila, když mluví s páskou přes oči se svým otcem, ten ji nepoznává ani po hlase. Arrow v jedné sérii vystřídal snad všechny ženské postavy... Tahle série mě fakt nebavila. Všichni si furt jen něco zamlčují, aby se mohl děj natáhnout na 23 dílů a víc. A jako perlička je nejen nezbavení se ostrova jako zbytečné výplně, ale přesunutí se navíc jinam, kde tahle ubohá výplň zase pokračuje. To se to prostě nemůže věnovat jen tomu městu a jeho "Ochránci"? ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tam, kde byla první série s Malcolmem Merlynem fakt výtečná, tam se ta druhá s obávaným Deathstrokem vyzdvihla ještě o příčku výš a s pár nekompromisními tahy tvůrců se vzápětí stala mým vůbec nejoblíbenějším seriálem. Tehdy jsem si musel ještě jako školák na základce zvykat na absenci dabingu, brzo jsem se ale otrkal a od té doby chtěl hlavně to působivé intro slýchat hlasem samotného Stephena Amella, nikoli Libora Boučka. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělý nadlidský záporák Deathstroke (charismatický Manu Bennett) s osobním motivem z minulosti na ostrově laťku pozvednul ještě o kus výše, přestože rodinné i milostné telenovely vesele vzkvétaly a bujily. 80% ()

NifKor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série Arrowa byla o chlup lepší než ta první. Nejlepší z celé série je asi finálni bitva s Deathstrokem, která podlě mě je asi jedna z nejlepších finalních bitev, kterou jsem kdy viděl. Druhá série ukazuje zase hodně zvratů hodně flashbacku, které mimochodem jsou pořád úžasné a nemůžu si tenhle seriál bez nich představit. Také je tu nový hrdina což jsem teda nečekal a jsem rád, že tam je. Barry se konečně ukázal tak jak jsem čekal, že se v téhle sérii zase ukáže sice jen asi 5 sekund, ale furt je to podle mě akorát. No Arrow se zase povedl. Konečně seriál o superhrdinech, který mě fakt baví jako Flash a nebo Daredevil, u kterého jsem se docela kousnul, ale snad ho dokoukám a potom povalím na druhou sérii. No prostě Arrow je v této sérii super nový superhrdina je super (SPOILER!: Roy) a jak jsem řekl flashbacky super atd.. Jedna věc která mě fakt netrápí a teď pozor velkej SPOILER! je, že umřela Oliverova matka, která mě už od první série srala a čekal jsem až umře, ikdyž jsem chápal proč to všechno dělala, ale prostě jsem ji kvůli tomu všemu nemohl odpustit a tak jsem ji neměl rád. 2 série Arrowa je suprové překvapení zase plný zvratů super záporáka, flashbacků, příběhem atd. a tak si zaslouží 5 hvězd no uvidíme jak dopadne třetí série doufám, že stejně dobře jako ta první a druhá. 9/10 ()

david141474 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teď se vrhnu na psaní recenze na druhou sérii. No tak co si budem, neztrácí to kvalitu a je to stále skvělý. Arrow se po finále 1. Série přestěhoval zpět na Lien Yu, ani se mu nedivím, hned bych tam jel taky. Zdejší záporák 2. Série je Deathstroke, kterej je opravdu skvělej a taky je hodně napumpovanej Mirakurem. No nedivte se tomu co dělá. Minulost Olivera je tady v každém díle, už od prvního dílu první série a tady tomu nebylo jinak. Představilo se nám několik nových postav jako třeba Shado a další. Menší spoiler celá linka mezi Oliverem a Deathstrokem se točí jen okolo Shado. Soundtrack nebyl špatnej, právě naopak, byl velice solidní. CGI už bylo o něco lepší, ale furt to nebylo ono. Poprvé se nám tu představil Barry Allen, tentokrát ne jako Flash, ale jako forenzní vědec. No a finále celé série je skvělý a dost mě zajímá jak to dopadne se Speedy a Royem, protože tohle bylo fakt překvapení. 10/10 První pohled na Barryho Allena. ()

CheeseFigure 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A už cítim pokles. I keď nie tak veľký a druhá séria furt nepredstavuje dno seriálu (to sa ale pomaly blíži). Nie všetky aspekty, ktoré robili prvú sériu zaujímavou a lákavou sa vracajú. Máme tu temnú atmosféru, akčnejšie finále než u série prvej, epizodických záporákov aj skvelého hlavného záporáka (dokonca vidíme aj jeho psychické zrútenie a prechod na temnú stranu sily). Jeho finálny plán mi ale vôbec nesedel k nemu. Keby to bol Bloodov plán, tak dobre, ale budovanie armády supervojakov mi k Deathstrokovi vôbec, ale vôbec nesedelo. A tie flasbacky tiež stratili pútavosť. V prvej sérií fungovali výborné a pozrel by som si ich aj samostatne. V druhej sérií sa z nich ale pomaly stáva naťahovaná kaša. Zo začiatku (Ivo, prvý útek, prepnutie v Sladovom mozgu) je to ešte zaujímavé. Potom je to ale furt o tom istom. Chytia nás, újdeme, zase nás chytia, zase újdeme, (prekvapivo) zase nás chytia, nasleduje súboj so Sladom a (hádate správne) zase újdeme. Skrátiť dej flashbackov na polovicu a ušlo by to, takto to (spolu s tím Sladovým plánom, ktorí sa mi k nemu nie a nie hodiť) strhlo jednu hviezdičku. ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery: "Po pěti letech na proklatém ostrově jsem se domů vrátil s jedním cílem. Zachránit mé město! Ale abych ho zachránil, tak nemůžu být zabiják, kterým jsem byl... Abych uctil památku mého přítele, musím se stát někým jiným... Musím se stát něčím jiným." Lučištník Stephen Amell je zpět a tentokrát čelí hned 2 záporákům! Sebastian Blood (který defakto kopíruje Scarrowa) a Deathstroke, kterého jako první zvárnil Manu Bennett a to na výbornou. Neopomenu ani S E X Y Black Canary, Caity Lotz moc sluší ten uplý černý kostým. Šokující a dramatický moment, když Slade zastřelil Oliverovu matku. Série se mi líbila celá a to od A do Z, nemám co kritizovat. - 100%. ()

Reklama

Reklama