Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když zločinnost ve Starling City díky Arrowovi a jeho týmu klesne na své dlouholeté minimum, Oliver si myslí, že konečně dokáže nalézt rovnováhu mezi Arrowem a Oliverem Queenem, a pozve Felicity na večeři. Když se však objeví nový zločinec, který po nedávno zemřelém Countovi převzal drogu Vertigo, zastihne Olivera nepřipraveného a schůzka s Felicity málem skončí tragicky. Mezitím se Diggle stane otcem, Lance povýší na kapitána, Laurel se přidá k Arrowovým věrným a Felicity si sežene práci na částečný úvazek v obchodu s elektronikou, aby vyšla s penězi. Oliver bojuje o znovunabytí své společnosti Queen Consolidated, ale narazí na schopného protivníka jménem Ray Palmer. (TV Fanda)

(více)

Recenze (2)

Mr.Baboon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já se prostě musím smát. Protože když koukáte na slabší díl Punishera a půl hodiny na to si pustíte tohle, kde se tvůrci stejně snaží navodit temnou atmosféru, cítíte, že je tady něco špatně. CW hraje na kvantitu a bohužel ne na kvalitu a odráží se to momentálně na všech jejich DC seriálech. Po nadšení z první sezóny je tohle velké zklamání. ()

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Arrow a epizoda Klid si ode mě zaslouží 3 hvězdy.Hlavní protagonista je docela "sympaták" a sekundující herci jsou taky dobří.Tento seriál je výborný a tato epizoda je celkem dobrá a napínavá a taky je zde hodně akce a sem tam i porce romantiky.Arrow si moji pozornost a úctu určitě zaslouží.Tento seriál je poctou mezi ostatními seriály a maskovaný hrdina střílející šípy se mi líbí a ona blondýnka v týmu je sympatická taky... ()

Reklama

Galerie (20)

Reklama

Reklama