Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zytleovi se s pomocí Vertiga podaří uprchnout ze soudní budovy. Oliver se snaží Laurel stáhnout z ulic, ale ta na to má vlastní názor, který podporuje i zbytek týmu. Malcolm přijde s tím, že pokud mají porazit Ra's al Ghul, musí do akce zapojit Theu. Oliver jí odhalí pravdu. Zytle Laurel dvakrát nadopuje Vertigem a ona pod jeho vlivem vidí Sáru a Quentina. Po likvidaci Zytleovy laboratoře se rozhodne, že Quentinovi poví pravdu o smrti své sestry. Mezitím se Chase pokusí zabít Theu. (TV Fanda)

(více)

Recenze (2)

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proč ne?Dávám 3 hvězdy a 60 procent.Tato epizoda je dobrá.Další pokračování Arrowa se podařilo.Sarah je zde pěkná.Tato blondýna zde bojuje coby maskovaná hrdinka a zraní se tu a je nadopována taky léky... ()

JG9 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jelikož Felicity nedostává moc prostoru tak to nabírá kvality,linka ze smrtí Sáry je dobrá a to že se vrací na ostorov s Theou a možná i s Merlynem je super akorát doufám že zbývající čtveřice nedostane tolik prostoru abychom se mohli věnovat ostrovu a flashbacky na 5 let předtím zatím nejlepší ze série.9/10 ()

Reklama

Reklama