Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tým se dozvídá, že Malcolm má v plánu dostat Darhka z vězení. Ten chce získat zpět své schopnosti pomocí sošky, která je ukryta v bunkru. Malcolm tam posílá své stoupence. (TV Fanda)

Recenze (4)

mourek10100 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže Laurel jo? Ten konec byl celkem smutný určitým způsobem, jelikož k Laurel nějaký vztah mám, ale také se mi nechce věřit, že by zmizela natrvalo ze seriálu. Smrt přece v komiksech neznamená nic. Leda že by měli plány s Royem..No hlavně ať už vypadne ten Spartanovo brácha, ten je děsně otravnej. ()

Dave12345678 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda celkově nebyla špatná, až na posledních 7 minut. Zemřela totiž Laurel. Je to má oblíbená postava a jako Black Canary neměla umřít! Kromě Olivera a Roye je to jediná postava z komiksu. To měla radši umřít Felicity, Thea, nebo kdokoli jiný, ale Laurel?! Bylo to velmi smutné a emotivni. Navíc Laurelina poslední slova byla o Felicity. Ježiši! Její smrt byla jen prostředkem k tomu, aby se Arrow více věnoval dramatu mezi Oliverem a Felicity. To je opravdu katastrofální rozhodnutí autorů seriálu! Rozhodně to dost potáhne dolů mé celkové hodnocení 4. série. Mimo jiné mě v této epizodě naštval John, také má na její smrti své zásluhy. 52% ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama