Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tým se snaží vypořádat se ztrátou Laurel a zároveň zvažuje svůj další tah v boji proti Darhkovi, což ovšem zkomplikuje příchod nové Black Canary. Zanedlouho je odhaleno, že pod maskou se skrývá dívka jménem Evelyn Sharpová. Oliver zjistí, že v Laureliných osobních věcech v nemocnici chybí zvukové zařízení. Lance se mezitím těžko smiřuje se smrtí své dcery a mermomocí se pokouší najít způsob, jak ji dostat zpět mezi živé. (TV Fanda)

(více)

Recenze (4)

JG9 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Flashbacky na Laurel byly dojemné ale domrvili jimi tak trochu začátek 2. Série ale co už,přece jenom jinak to moc vzhledem k jejím posledním slovům asi nešlo.....8/10 ()

Mikithemage 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednu hvězdu si zaslouží herci, kteří se i přes jeden z nejotřesnějších scénářů, který tenhle seriál za své čtyři série kdy měl, snaží dostat ze sebe co nejvíc. David Ramsey se s tím vypořádal rozhodně nejlíp a herecky tady doslova září. Bohužel to prostě nedrží dohromady. Scénář je příšernej, no a režisérka si s ním očividně nevěděla moc rady - to se jí nedivim! (Ještě jen technická: líbí se mi, jak CW spojuje všechny tyhle seriály dohromady a vkládá sem tam občas nějakej ten easter egg a je mi jasný, že je dost náročný pak udržet kontinuitu, když vám jeden seriál neběží dva týdny a ten další dva měsíce. Jasně, že se pak crossovery dělaj dost těžko, ale nebylo by mnohem víc zajímavý, kdyby Barry pohřeb nestihl kvůli tomu co se stalo v epizodě 18 s jeho schopnostma?? Kvůli takovejm maličkostem, si myslim, má největší cenu sledovat všechny ty seriály pospolu, tak proč toho tvůrci víc nevyužijou je mi záhadou...) ()

Reklama

mourek10100 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když celou epizodu všichni měli citové výlevy a na pohřbu dlouho připomínali její hrdinství a uctívali památku, tak začínám věřit, že se Laurel už mimo flashbacky nevrátí. Mně chybět bude, na druhou stranu, jestli jí nahradí ta kráska, tak jenom dobře. Felicity by mi bylo líto méně. A doufal jsem, že se na pohřbu Tommyho objeví Oliverova matka, škoda, že nesvolila a oni to obešli takovým podivným krokem, přičemž tam ten pohřeb vůbec být nemusel. Opět nic extra epizoda, ale už byly na druhou stranu horší. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama