Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Darhkovi se podaří vypustit tisíce jaderných hlavic, týmu tak zbývají pouhé dvě hodiny na to, aby zachránili nejen Star City, ale v podstatě celý svět. Oliver musí nejen porazit Darhka, ale také dát naději členům svého týmu a obyvatelům svého města. (TV Nova)

Recenze (4)

Dave12345678 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lepší než minulá epizoda, přesto to ale nebylo dobré. Boj Darhka a Olivera na ulici byl příšerný. A připadá mi, že Felicity udělala víc než Oliver, což se mi samozřejmě nelíbí. Epizodu naštěstí výrazně zlepšily poslední scény. Tato epizoda je taková průměrná pro 4. sérii. 66% ()

mourek10100 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nelogické vyustění jedné nelogické série. V rámci možností to vlastně byla fajn epizoda, ovšem byly tu mantinely, které se musely dodržet. Jako povinné (konečněeeee!) zabití Damiena, povinné zneškodnění raket..vše samozřejmě na poslední chvíli. Nicméně když vezmu úplný závěr, tak mě bavil víc než loni, docela jsem doufal, že se Oliver tim starostou stane a konečně se uzavřely flashbacky! (Tedy jestli tam nezbývá ještě jeden rok, nejsem si teď jistý, ale jinak by asi další sérka nebyla). Nicméně budu i u páté řady, ale pokud to bude vypadat stejně, tak budu doufat, že už bude poslední. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Schizma v překladu znamená rozdělení jedné církve na dvě odlišné. (JG9)

Reklama

Reklama