Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po smrti Laurel opouští tým i Diggle a Thea Green Arrow tak musí bránit Star City a jeho obyvatele sám. (TV Nova)

Recenze (6)

BackPa 

všechny recenze uživatele

Po slabé 3tí a 4té řadě je zde konečně řada pátá a hned první díl je opravdu super. Snad si 5. řada udrží kvalitu tohoto dílu. ()

Mikithemage 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Temné uličky. Opuštěné haly. Jeden chlápek s kapucí. Všude lítaj zelený šípy a ty nejumělejší zlatý jiskry. Nevim jak jinak než říct, že kouzlo první série je zpět. Oliver se už zase nebojí jít přes mrtvoly, drama ala cw po dlouhý době dává smysl a neni to jen samoúčelný blábolení. Atmosféru to má přesně tu, která se z Arrowa někdy během třetí řady vytratila, a která mi tu tak chyběla. Teď se ještě prosím vyserte na to sprostý CGI a dejte ty peníze do něčeho, co vám přeci jen jde. Třeba kaskadéřina. ()

mourek10100 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako dobrý návrat. Zatím o jednoho švéda méně, ale budu doufat, že si pátá série ponechá kvalitu a nebude se nést ve stylu globálně kritizované čtvrté série a polovině třetí. Důraz o nějakou invenci se zde projevil, Arrow je přecijen trošku výpravnější, a ačkoliv triky pokulhávají, naštěstí ty výbuchy nejsou zas tak moc vidět a otočky ve vzduchu jsou poměrně efektní. (y) ()

Reklama

Reklama