Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Green Arrow se snaží trénovat nové členy týmu, ale nejprve si musí sáhnout do svědomí. Church se rozhodne k dalšímu kroku, aby si zajistil nadvládu nad Star City. (Netflix)

Recenze (6)

Dohaja 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začína sa to pekne rozbiehať, konečne sa nám predstiera poriadna akcia, ktorá sa postupom času zo seriálu vytratila. Objavuje sa veľa nových postáv a trošku začínam mať zmätok. ()

FandaF 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mno... Zas tak nadšený teda nejsem. Děj občas kulhá a Felicypizda pokračuje ve svých stupiditách... Uznávám, že to je o trochu lepší než předešlé 2 série, ale nechci předjímat. Uvidíme... ()

mourek10100 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Plnej počet s trošku odřenýma ušima, ale už podruhé jsme se bavil, takže proč ne. Samozřejmě to není bez námitek, třeba jako poměrně nezáživná a stereotypní Digova linka a fakt, že jsem si jednu chvíli spletl Hadráka s Prometheusem, který je zároveň podobný i GA. No z nováčků mě zaujal právě nejvíc hadrák a ta malá čuba, tak snad do týmu na pohodu zapadnou. Quentina mám hodně rád, tak doufám, že bude dobrý náměstek a ne furt taková troska, která přijde třikrát o dcery, i když má jen dvě (i když kdo by z toho neměl mindrák) ()

Reklama

Reklama