Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Oliver se ocitá ve světě, kde jsou jeho rodiče naživu, Laurel je jeho milující snoubenkou a schyluje se k svatbě. Všechno se zdá dokonalé, ale Oliver si začne všímat drobných nesrovnalostí, které ho vedou k pochybnostem o této nové realitě. Felicity a rekruti se mezitím postaví nové hrozbě s pomocí Flashe a Supergirl. Oliver s Digglem v odlišných rolích, než jaké zaujímají v normálním životě, dojdou k závěru, že jsou součástí jakési sdílené halucinace, a spolu s Theou, Sarou a Rayem Palmerem bojují o to, aby se z tohoto snu dostali. Probudí se na mimozemské lodi Dominátorů, a když z ní uniknou a řítí se vstříc zkáze, zachrání je Nate Heywood ve své lodi času. (TV Nova)

(více)

Recenze (7)

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Být větší fanda Arrowa, musela bych tenhle díl Invasion! hodně ocenit. Takhle ty emoce úplně nefungovaly. Bylo vidět, že tvůrci ještě neuměli tolik pracovat s připsanou Karou v rámci celého eventu, ale v dalších letech se to už vcelku daří. ()

Hust3r 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak stý díl se neskutečně povedl. Vůbec letos crossovery jsou na mnohokrát vyšším levelu než loni a Supergirl to jen celé okořeňuje. K té vizi? Strašně rád jsem viděl staré postavy z prvních řad zase pospolu, bylo by o zajímavé, kdyby všichni žili. Škoda, že chyběl Tommy a Manu Bennet, ale Deathstroke byl i tak fajn a už tak se podařilo přivézt mnoho a mnoho postav. Principiálně bylo jasné, že dvojdíl Flash-Arrow a asi i Legends, které jsem zatím neviděl budou strašně zrychlení a nebude čas nic extra řešit, jelikož stopáž zůstala stejná a to je asi jediné, co bych vytkl do příštích crossoverů, extra minuty navíc prosím. Ten výčet postav je neskutečný, pořád je to ovšem díl Arrowa, takže se museli objevit postavy primárně z tohoto seriálu, ovšem vidět zde zas Palmera se starými známými a Felicity bylo fajn. Setsakra vymazlené, mohl bych to rozebrat celé, ale všichni fanoušci si to budou určitě užívat stejně... ()

Dohaja 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Táto časť sa naozaj podarila, vyžíval som sa v kamere, ponúkla veľmi vysokú úroveň a pár záberov ozaj stálo za to, zaujalo ma aj niekoľko odkazov na minulosť. Ukázalo sa veľa známych tvárí. Diel venovaný postavám z Arrow, tvorcovia majú odo mňa pochvalu. ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Crossover Invasion Part 2: Epizoda navazuje na Flash S03E08. Oliver, Diggle, Thea, Sara a Ray jsou věznění v dokonalém světě. Ve světě, kde jsou všichni šťastní. Je tu hromada záporáků jako Malcolm Merlin, Deathstroke, Damien Darhk atd. Epizoda je hodně ukecaná, ale i tak se mi líbila. Jediný co vytknu je to, že Flash & Supergirl - měli jen 2 scény + mimozemšťani byli až v závěru! P.S: Je to stá epizoda Arrowa. Nemůžeme se tedy divit, že je to zaměřené na něho a jeho svět. - 80%. ()

JG9 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No,přijde mi jako bych nic minule o těch otravnostech neřekl jelikož tady jich je až až a rozhodně nesohlasím s tím že se jedná o epický stý díl ale rozhodně taky neříkám že by to velkolepé číslovce 100 dělalo přímo ostudu každopádně se relativně těším na další díl ale jestli to takhle bude pokračovat tak už 5 opravdu nedám.9/10 P.S.:Supergérl mě fakt teda dostala D: ()

Reklama

Reklama