Reklama

Reklama

Quentin se snaží vyrovnat s tím, co provedl na ostrově Lien Jü. Black Siren zahájí bombové útoky na městskou policii i Green Arrowův tým. (Netflix)

Recenze (8)

f7r odpad!

všechny recenze uživatele

Smršť tupých soubojů, které oproti minulým sériím ani nejsou nějak dobře propracovaný... ...a do toho ještě zklamání z toho, že finále poslední série přežil Curtis a jeho zbytečné všemocné koule, které v mžiku vyřeší úplně vše, takže je vlastně bezpředmětné nějakou hrozbu představovat. Zbytek série snad bude lepší (i když doufat v to nechává jen přítomnost Manu Bennetta v roli Deathstroka) ()

Nevka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Původně jsem chtěl dát 3 hvězdičky, ale za odvahu ukončit hned první epizodu takto zásadním cliffhangerem přidávám jednu hvězdu navíc (příště se ukáže). Jinak je celkem škoda výbuchu ostrova s jedním úmrtím. Tam byl potenciál větší. Každopádně to vypadá na nového padoucha, kterého budeme muset odmaskovat. A to je část, kterou mám nejradši. ()

Reklama

Caszidy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Autoři naprosto promrhali možnost seriál po solidní páté řadě (kterou vlastně ale "udělal" jedině Prometheus) určitým způsobem restartovat a rozloučit se s některými postavami, které se prostě časem vyčerpaly a už nemají co nabídnout (Felicity, Diggle?). Odskákala to tak vlastně pouze Thea a to navíc určitě ne definitivně. Odhalení identity Arrowa je sice dobré nosné téma, jenže jestli nás po celou sezónu čekají podobně srdceryvné proslovy otce k synovi jako v úvodním díle, tak je se seriálem prostě konec (o opětovném oživení otravného vztahu "Olicity" nemluvě). ()

Ficik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po parádním cliffhanger přišlo totální zklamání. Diggle má Parkinsona. Curtis a jeho všemocné koule dohoní řízenou střelu Fire-and-forget. Felis pořád stagnuje ale hlavně Oliver, který kromě starostování a skákání s lukem musí plnit funkci profesionálního otce (spoiler: naštěstí po tomto díle už asi jen 2 z těchto). ()

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Taková neškodná epizoda na start, ale neohromilo mě to. Škoda Theyi, ta by mi chyběla, ale jinak ten cliffhanger dost obešli..doufam, že nám to nebudou kouskovat přes celou sérii, na ty jednosekundový flashbacky už začínam bejt alergickej :D ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama