Reklama

Reklama

Diggle si zvyká na novou roli, ale při snaze zastavit útok nervovým plynem ze strany Onyx a jejích lidí má potíže s vedením týmu. (Netflix)

Recenze (5)

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je vidět dlouhodobě, že příběh přešlapuje na místě a záporákem snad bude ta agentka FBI, ale jinak nemůžu říct porti tomuto dílu ani popel..hodně mě bavil, líbila se mi kamera a choreografie a už jsem si dlouho nevšiml, že by nějaký díl byl tak režijně vydařený. Něco mi říká, že celá série bude tak 60%, ale nyní za 80. ()

Slunkoo

všechny recenze uživatele

uz mna ti protivnici co maju 0 aim zacinaju srat... z 1 metra netrefi nic a spomalene zabery jak idioti skacu ze schodu a potom len stoja v mistnosti uplne jako pro decka spravene a tepluske rozhovory no asi tutuo poslednu sezonu nejak pretrpim a jebu na tento serial o no aimeroch ()

Reklama

Caszidy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doufám, že ten náznak z poslední scény dílu opravdu znamená, že se tvůrci rozhodli zpracovat příběhovou linku z komiksové předlohy, ve které se Roy Harper stane dope addictem. Samozřejmě zde upraveno pro Diggla. Tahle zápletka by určitě přinesla větší oživení než neustálé srdceryvné rozmluvy Olivera se synem, nebo obnovení Olicity. ()

FandaF 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle série je sice o trochu akčnější, ale zároveň sračkovější, protože ta akce stojí ještě víc za prd, než v těch předchozích sériích. Scénář se tu vždy opakuje - stačí kopnout chlápka do kolena, žduchnout ho, nebo s ním praštit o zem a on už chudák zůstane ležet, jako kdyby se bál pohnout, natož vstanout. Hlavně nikdy neukázat žádnou krev, max. nějakou odřeninu, nebo modřinu. Děs běs. Chjo. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama