Reklama

Reklama

Green Arrow spojí síly se Supergirl, Flashem a Legends of Tomorrow, aby odrazil nacistickou invazi ze Země X a porazil svého zlého dvojníka. (Netflix)

Recenze (9)

SNCIS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery: "Země-X - Takže zjednodušeně je to naše Země, stejná historie, stejná časová osa, jen jeden zásadní a kritický rozdíl. Nacisté vyvinuli atomovou bombu ještě dřív než Spojené Státy a byli mnohem ochotnější jí použít. Ano, nacisté vyhráli válku a Hitler pokračoval ve svém brutálním panování." Druhá část crossoveru - Krize na Zemi X aneb seriálová liga spravedlnosti proti svým temným Já. Dobrá rubačka na konci a Heat Wave to zase zabíjel. Heat Wave: "Jak to děláš? Jak ze sebe dostaneš své druhé já?" Killer Frost: "Stává se to, když jsem vyděšená nebo naštvaná." Heat Wave: "Takže kdybych udělal, BAF!" - 80%. ()

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prý : It was Oliver from the High Castle! :D Nejlepší hláška..Nuže tentokrát jsem se nebavil tak dobře jako u první části, snad to zas dostane drive. Vim, že už je takhle dost postav, ale je zajímavé, kolik jich opomíjej. Třeba David Ramsey byl v titulcích a viděl jsem jen Reného s Terrifica.. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběhy z nacistické země X pokračují. Nápad je to vysloveně vhodný, připomíná slavnou knihu (a brzy animovaný film) Red Son, ve které se Superman stane hrdinou Sovětského svazu. Takto zrcadlově se setkáváme s generálkou Overgirl, která se ztotožnila s ideologií Třetí říše a miluje svůj Vaterland. A co víc, její manžel je Dark Arrow. Libí se mi, jak se postupně tvůrci Arrowverse naučili pracovat s materiálem, který byl léta nevyužitý. ()

Mr.Ward

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

***** Neskutečný! Opravdu obří crossover, který má děj, zábavu, akci a emoce. I když některé seriály v různých svých sériích a dílech pokulhávají, takhle pospolu jsou bezkonkurenční. Herci si to evidentně užívají a myslím, že tohle bude hodně těžké někdy překonat. Hlavně vše vypadá jako hromadné finále všech seriálů a skvěle by se to i hodilo. Ale pojedeme dál, a snad ještě někdy tuhle celou partu uvidíme. (Otázkou zůstává jak to bude vypadat když nějaká tv seriál koupí a bude ho vysílat. Většinou je nevysílají takhle spolu, takže tam se celá pointa vytrácí a diváci budou zmateni. Na druhou stranu, v dnešní době není problém si celý 4 hodinový event dodatečně sehnat a pustit.) ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zas tak unešený jak vypovídá zdejší hodnocení tedy nejsem. Řada bojových scén (hlavně s generickými nácky) působila značně nudně a prázdně. Nejvíc samozřejmě potěšil návrat Tommyho Merlina. Nejvíc naopak zklamalo to, že ho využili jen na kratičkou sekvenci. Zřejmě Colin Donnell neměl tolik volného času, aby natočil nějaké rozsáhlejší scény, ale stejně je to velká škoda. Nejzajímavější by samozřejmě bylo, kdyby hlavním vůdcem padouchů byla právě jeho postava a Oliver by se mu musel postavit. Jinak ten návrat příběhové linky "Olicity", kterou tvůrci pro tuhle sérii spustili, nám byl čert dlužen. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama