Akční / Dobrodružný / Krimi / Drama
Greg Berlanti, Marc Guggenheim, Andrew KreisbergRežie:
Laura BelseyScénář:
Beth Schwartz, Sarah TarkoffHudba:
Blake NeelyHrají:
Stephen Amell, David Ramsey, Emily Bett Rickards, Echo Kellum, Vaughan Winmill, Willa Holland, Rick Gonzalez, Juliana Harkavy, Katie Cassidy, Paul Blackthorne, Kirk Acevedo, Charlotte Ross, David Nykl, Tom Amandes, Tobias Jelinek, Johann Urb, Michael Emerson, Jason Deline, Enid-Raye AdamsProducenti:
Carl OgawaZvuk:
Dan HilandScénografie:
Richard Hudolin, Dominique Fauquet-Lemaitre (set dekoratér)Kostýmy:
Maya ManiObsah
Všichni přátelé a příbuzní Olivera s Felicity se sejdou na oslavě jejich svatby. Quentin se ale dozví, že někdo z týmu hodlá svědčit, že je Oliver Green Arrow. Black Siren unese Quentina a Cayden James požaduje, aby pro něj tým Arrow ukradl zařízení z Argusu, jinak Quentin zemře.(Dave12345678)
- přehled
Irreconcilable Differences (S06E09) Photo © Warner Bros. Television
micle21
Tak tohle se mi docela zas líbilo. Na mid season finále v pohodě, konečná sqadra bude ještě zajímavá a celkově to výjimečně uteklo bez nějakých hluchých míst. Ačkoliv teda začátek byl jak z jiného seriálu, ale jakožto melancholika mi to ani nevadilo.(19.12.2017)
Caszidy
Konečně tvůrci sebrali trochu odvahy, "říznuli" do složení týmu a zamíchali kartami. Jsem zvědav, jak dlouho jim to vydrží a jak dlouho vedle sebe budou fungovat "team Arrow" a "team Arrow B" v rámci konkurenčního boje o to, kdo lépe "čistí" město. Taky jsme se dočkali úplného odhalení béčkové (ehm, nebo spíš céčkové?) quasi verze "legion of doom". Příště se vrátí Roy Harper, tak se snad kvalita epizod udrží alespoň na současné úrovni.(12.12.2017)
Dave12345678
Tato epizoda se mi velmi líbila. Konečně Rene, Dinah a Curtis odešli z týmu. Svatba Olivera a Felicity byla obsažena asi ve třetině celé epizody, což se mi zdá hodně. Bezvadný byl konec epizody, kde jsme mohli vidět všechny hlavní záporáky. Hodnotím 87%.(19.1.2018)
FanKalEl
Návrat sledovania tohto seriálu neľutujem.(29.10.2018)