Reklama

Reklama

Rozštěpený tým zjistí, že se ví o jeho bunkru. Mafiánský boss požádá Green Arrowa o pomoc se společným nepřítelem. (Netflix)

Recenze (3)

Caszidy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Solidní epizoda v níž potěší hlavně návrat rodiny Bertinelliů (pomrknutí na fanoušky Huntress). Jen se mi zdá, že kvalita akčních scén a kaskadérských výkonů jde nějak dolů - hned několikrát bylo totiž v této epizodě vidět, že kopnutí, nebo úder pěstí jdou zcela mimo a druhé postavy se vůbec nedotknout. To by se asi tvůrcům stávat nemělo. ()

Dave12345678 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podle mě je to rozhodně velmi dobrá epizoda . Potěšilo mě, že se tým rozdělil. Čekal jsem sice, že se vrátí Roy, ale třeba v dalších dílech. Rozhodně se mi líbila bitva s Caydenovým týmem. A něco mi říká, že když se v této epizodě objevil Bertinelli, mohla by se objevit Huntress. Co se týká postav, Dinah je mi čím dál tím víc méně sympatická. Akční scény byly v této epizodě opravdu parádní. Hodnotím čtyřmi hvězdami a 87% . ()

Reklama

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělý díl po návratu. Možná je to kvůli té pauze, ale tentokrát jsem se dobře bavil. Akce byla taková podivně šablonovitá, ale bylo hezký jak to točili na jeden záběr. Jen mě teda zajímá, když už je John, v pohodě, kdy Oliver konečně zaúkoluje Speedy s Arsenalem.. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama