Reklama

Reklama

Oliver se snaží ochránit Star City, když Cayden James spustí smrtící útok. Kvůli nespolehlivému spojenci má Dinah spory s novým týmem. (Netflix)

Recenze (3)

Caszidy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ehm?! To jako herec hrající šéfa SCPD naštval scénáristy ve stylu Joey Tribbianiho, že si sám píše repliky? Jiný důvod pro tak odfláknutou "popravu" výtahem opravdu nevidím. Scény v tunelu pak vypadají tak lacině natočené, že snad i Policie Modrava je na tom s produkcí lépe. Navíc jsme se bohužel opět po čase dočkali až trapně úsměvných "srdceryvných" proslovů k oliverovu synovi Williamovi. Možná je to ale geniální tah scénáristů a hlavním padouchem této série bude ve skutečnosti právě William, který si objednal kompromitující nahrávku na Olivera a nechal ji poslat Caydenu Jamesovi a celý čas se vlastně mstí za smrt své matky, kterou Oliverovi nikdy neodpustil. Muhehehehe. ()

Dave12345678 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato epizoda byla moc dobrá.Líbilo se mi, jak Felicity mluvila s Williamem o Oliverovi. Rozhodně v této epizodě nechybělo napětí. Štve mě, že se druhý tým tváří pořád tak ublíženě, nemusí se pořád litovat, že byli sledováni Oliverem. Ale je bezva, že jsou týmy oddělené. Co se týká Vince, moc mu nevěřím, myslím, že je stále s Caydenem. Celkově hodnotím 89%. ()

Reklama

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Když se Cayden James (Michael Emerson) ukáže na radnici, představí se jako Ben Gale. Toto jméno je odkaz na Emersonovu postavu v seriálu Ztraceni (od r. 2004), kde ve 2. sérii používal krycí jméno Henry Gale. (NiWi)

Reklama

Reklama