Reklama

Reklama

Cayden James pátrá po zrádci ve svém týmu. Felicity spustí riskantní plán na neutralizaci termobarické bomby, která ohrožuje Star City. (Netflix)

Recenze (3)

Caszidy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proč?! To opravdu tvůrci musí v poslední době do každé epizody nacpat nějaký totální WTF směšný moment? Tentokrát pro změnu "usmažená" zásahová jednotka ARGUSu v rybníčku. Úplně se mi vybavil stejný gag ze Simpsonových, jenže tam to bylo vtipné záměrně. Zbytek epizidy byl ucházející a držel ho nad vodou (upps, no pun intended) Vincent díky svému charisma. Škoda, že tvůrci tuhle postavu odpravili tak rychle. Dál pokračuje tápání v oblasti co vlastně s Theou a jak využít její postavu. Scénáristé si očividně nevědí rady, to ji měli nechat radši "uklizenou" v kómatu. ()

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bože, to zas byla bída. Přemýšlel bych i o 40%, ale ačkoliv ta akce byla jako vždy přímočará a protivníci jen čekali na úder do obličeje, tak mě celkem bavila..Ale ta scéna s Caydenem a Vincem v té místnosti byla tak debilní, klišoidně filmová a trapně natahovaná, že jinak nemůžu..No a co že je mrtvej, stejně se vrátí. ()

Reklama

Galerie (18)

Reklama

Reklama